Elektronika help

 ( hnsz2002 | 2018. augusztus 25., szombat - 10:26 )

Sziasztok!

Ugyanez a cuccom van, ugyanez a problémám: https://elektrotanya.com/content/soundwell-b503-bx6-potmeter-genius-51-hangfalszettbemegoldva
Nekiálltam...

Pár "lényegtelen" kérdés:
- A képen most a régi vagy az új lábkiosztás van?
- A lábakat honnan kell számolni? Nekem felülről logikus, de szerintem az úgy baromira nem lesz jó... A dummy lábat is bele kell számolni?

Köszi a helpet előre is. :)

szerk: szóval így néz ki: https://snag.gy/8dFZVc.jpg

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Gondolom, a 12:28-kor keletkezett hozzászólás képéről beszélsz. Én úgy értelmezem, az ábrán alulnézetben az új potméter van, fentről kel számolni, s a dummy lábat is bele kell számolni, így épp a dummy az első.


tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Igen. :)
Nos, leültem rajz nélkül, végiggondoltam hogy mi a logikus a nyák alapján, aztán elolvastam megint a leírást, és rájöttem, hogy ugyanezt írta. :D
https://snag.gy/ZhCuRw.jpg
Nos tehát, balról az első két áthidalás megvolt eredetileg is, csak a másik oldalt, és a fentebbi lábba. Egy egyszerűen lentebb hoztam egyel, a fölötte lévő lábat pedig összehúztam testtel (Bár ugye az eredeti felállásban az eredeti potinak ez a másik test lába nem volt bekötve, ezért nincsenek ezek a lábak sehova végződtetve...) A jobb oldali lábnál kellett kókányolni kicsit.
Minden csúcs lett, olyan mint új korában. :) 1X éves, de még mindig remekül szól. Ez egy jó konstrukció, nagyon szeretem.
--
"Sose a gép a hülye."