Boldog születésnapot... R.I.P.

 ( HZ | 2018. február 22., csütörtök - 20:06 )

Hát ez nagyon rosszul esett. Meghalt Tahi-Tóth László... :(
Egyike volt az utolsó mohikánoknak. Azoknak, akiket még igazi színésznek tartok.
Élőben azt hiszem, a Házmestersiratóban láttam, a Thaliában.
Ehhh...

Csak, hogy az sj-félék is értsék: https://youtu.be/13dfmAyFLYI

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

RIP.
Most látom, hogy Pierre Richard magyar hangja. Így akkor dupla respekt neki.

ereztem, hogy a szuletesnapodon valami szornyu tortent, ehehe...

Kicsit groteszk, tudom, de van valami mokas abban, hogy xy halala 'rosszul esik' olyanoknak, akik semmilyen kapcsolatban nem voltak az illetovel. Pedig egyik halal pont olyan, mint a masik: jo alkalom arra (vagy legalabbis annak kellene lennie), hogy egyreszt halat adj az Urnak, hogy te meg elsz. Masreszt, hogy belegondolj, holnap akar te is sorra kerulhetsz.

Btw. azon kezdtem el tunodni, hogy miert oregszunk, ill. halunk meg a processz vegen? Van az a Hayflick limit, ami szerint egy sejt 60x kepes osztodni, aztan meghal. Ha valahogy sikerulne megnyujtani az eltelt idot 2 osztodas kozott, akkor nyert ugyunk van. Allitolag az emberre is igaz az, ha a napi kaloriabevitelt 30%-kal csokkentjuk, akkor az elettartam kb. ennyivel kitolodik.

A lenti video szerint az oregedes nem mas, mint a hibak felhalmozodasa. Ugyan az emberben (sejtszinten) is vannak javito mechanizmusok, de idovel ezek a hibat javitok is hibaznak. A katasztrofa tuti receptje. Addigis marad az IF + HIIT, amig birja az ember...

Michio Kaku: How to Reverse Aging: https://www.youtube.com/watch?v=DV3XjqW_xgU
The theory of death!! Why do we DIE??: https://steemit.com/science/@himal/the-theory-of-death-why-do-we-die
Modern Biological Theories of Aging: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2995895/

--
t-systems-es it architect allast keres. Jelige: csak webshopot ne kelljen...

Mondd te gyökér, ismered a Születésnapomra c. számot? Azt ő (is) énekelte... Basszus, ezt benéztem... Boldog születésnapot a címe. :( (mentségemre: valamelyik szennylapon olvastam a hírt, ott emlegették a Képzelt riportot és a Harminc éves vagyok c. musicalt(?) és valami ilyen címen említették ezt a számot, én meg a zenéket nagyon ritkán jegyzem meg cím alapján - valószínűleg nekik is József Attila verse kavart be)

Hogy vagy képes egyáltalán lélegezni ennyi ésszel?
Az egyéb seggfejségeidre nem is reagálok.

annyira banto, hogy milyen korlatolt hulye vagy. Ha valamit nem ertesz az IQ20-as kepessegeiddel, azt szabad valasz nelkul hagynod. Na mindegy, mentel a ban listara...

--
t-systems-es it architect allast keres. Jelige: csak webshopot ne kelljen...

Ennek örülök. Végre egy gyökérrel kevesebb pofázik bele az életembe. Ha legalább a korlátolt jelző jelentésével tisztában lennél...
Azzal a 20-as IQ-val még így is feletted állok, mióta kiderült, hogy a tiéd "Hál Istennek, negatív!" :D

barmikor torolheted a regisztraciod, hogy ne rontsd itt a levegot

Miért tenném? Hogy ti IQ és EQ mentes nethuszárok jól érezzétek magatokat?
ROTFL.

Ahhoz képest, hogy én rontom a levegőt, mindig akkor van büdös, amikor ti megjelentek. :D

Annak ellenere, hogy 11 ev alatt nem fejlodtel semmit, a levegot nem gondolom, hogy rontanad es nem zavartak hozzaszolasaid.

Inkabb zavar az ilyen szanalomfos ember mint az "sj", aki bejelenti neked, hogy felrak banlistara. Elejen kemenykedik, aztan a kis hopihe inkabb elmenekul. Orola ugy gondolom, hogy gyenge, szar ember es rontja a levegot. Raadasul o sem fejlodott, ugyan akkora szakmailag nulla szar, aztan kozben nagy az arca.

Emlékeztesselek rá, hogy...
Néhány éve ugyanígy küldtél el te is a ...ba? ;) (nem izgat, nem vagyok ú.n. haragtartó, meg asszem, az politikai téma vótt)
Tíz éve nem dolgozom, ahogy a bulvármocskokban olvashatsz ilyesmiről, "nyugdíjba vonultam", szarok a világra, IT témákkal már csak annyira foglalkozom, mint egy átlaguser.
Mitől "fejlődnék" és miben?

Mitől "fejlődnék" és miben?

IT-ra gondoltam, hogy 10 eve is ugyan akkora hulyesegeket kerdeztel IT temaban. Okait nem kerestem csak kijelentettem :D:D

De legalább tudom, hogy az ugyanakkora az egy szó. :D
(Megjegyzem, a hülye kérdések 90%-a abból ered azóta is, hogy előbb kérdezek itt, aztán szedem elő a google-t)

ok

Lásd privát! Ha gondolod, folytassuk ott! Ha nem érdekel, akkor csak simán del ;)

Nagy szavak ezek egy olyantól, aki számára a zsák krumpli is egy leküzdhetetlennek tűnő parnasszusi magasság..

Kérhetem, hogy ne itt? :(

Tahi Tót László számomra is etalon. sj egy olyan embert is "minősíteni" igyekezett, aki már nem védheti meg magát. Elnézést, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Részemről a téma lezárva.

"van valami mokas abban, hogy xy halala 'rosszul esik' olyanoknak, akik semmilyen kapcsolatban nem voltak az illetovel. Pedig egyik halal pont olyan, mint a masik"

Ez baromira nincs igy. Amikor valaki olyan megy el, aki valamiert kozel allt hozzank, vagy csak kedves volt a szivunknek, az - legalabbis a normalis embereket - jobban megvisel, mintha csak az utcan latnal valakit osszeesni. Nem minden halal ugyanolyan, es azok az emberek, akik tobbet ereznek mint egy monitor, igenis szenvednek a vesztesegerzestol. Legy oly kedves, es ne vitasd ezt a lehetoseget el toluk.
--
Blog | @hron84

"es azok az emberek, akik tobbet ereznek mint egy monitor, igenis szenvednek a vesztesegerzestol"

Ezt az Igenis A Monitor Is Érző Lélek Mozgalom nevében visszautasítom!

> legalabbis a normalis embereket

Amennyiben a "normalist", mint "atlagos, konformista" ertelemben hasznalod, akkor teljesen igazad van.

Ugyan az altalad leirt emberek tenyleg tobbsegben vannak a tarsadalomban, ezaltal ez a vislekedes a "normalis", az emberek egy igen nagy resze nem igy gondolkozik.

Thinking vs. feeling

A statisztikak szerint ez 60%-40% aranyban oszlik meg a feeling es a thinking csoportok kozott.

Hogy az emberek hogyan kozelitik meg az erzelmeiket, az egyeni preferencia, es nem biztos, hogy jo lenne, ha a tobbsegre mutogatva megprobalnad elnyomni a kisebbseget. Vannak olyanok, akik a racionalitast tobbre ertekelik a szentimentalizmusnal. Legy oly kedves, es ne vitasd ezt a lehetoseget el toluk.

A problema, hogy latatlanban es ismeretlenul nem fogod tudni megallapitani, hogy XY melyik csoportba tartozik.

Nem gondolom azt, hogy egy racionalista ember megsertodik, ha szentimentalisnak feltetelezed, es probalod nem megserteni a feltetelezett erzelmeit (mert lehet ezt is esszel es okosan csinalni). Ha jelzi, hogy reszerol oke, akkor mehet persze, csinaltok amit akartok, de azt gondolom, hogy az egymas iranti tiszteletet es a halottak iranti tiszteletet mindig es minden korulmenyek kozott meg kell adni, es ha valaki erre nem tart igenyt, az majd kulon jelzi.

Ezen felul ez a forum egy publikus felulet, amellyet mindket csoportbol olvasnak emberek. Es igen, "el lehet menni", "nem kotelezo olvasni" - de ez ugyanugy visszafele is igaz. Vandalkodjon mindenki a sajat szeruskertjeben.
--
Blog | @hron84

Azért jó a hupra járni, mert itt bármilyen témából lehet flame.

Képzeljétek el milyen szar lenne, ha csak a pontos kérdésedre kapnál választ, ahelyett, hogy sj és társai megosztanának veled valami életbölcsességet.
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Azt azért sajnálom, hogy ebbe belerondítottak...

Mondjuk 11 ev alatt rajohettel volna ,hogy a HUP-ra feltenni egy ilyen temat az kb az idozitett bomba tipikus esete.

Vagy a temaba kotnek bele vagy beled.

Ráadásul a címét is sikeresen elrontottam... nem tudom, miért gondoltam, hogy legalább ilyen témát képes mindenki tiszteletben tartani. :(

Uncsi lenne ... igy szines!

RIP.

Nyugodjek bekeben.

Nyugodjek bekeben. Youtubeon szokom nezni a regi bohozatokat amiben szerepelt, kivalo szinesz volt!