Újabb csomag

 ( t1csi | 2017. október 18., szerda - 12:11 )

Mostanában kicsit magamra vettem a számítógéprendelés nyűgeit - nem tudom mi van a környezetemben, de mindenki most talál meg, hogy kellene valami olcsó akármi. El is hiszem, hogy nem akarnak vele szendvedni, a múltkori csomagrendelésben is áll a pénzem addig, amíg az MPL úgy nem dönt, hogy kártalanít - én meg írhatok egy könyvet arról, hogyan csináljunk 1 nap alatt több, mint 150 kHUF kintlévőséget, de gyorsan - meg amúgyis aprópénz az - egy közmunkás három havi bére, vagy három havi cigipénz másnak, vagy épp 7 éjszaka ára egy vidéki kisváros háromcsillagosnak és szállodának hazudott panziójában megintcsak másnak.

Na de csak azért írtam ezt le, mert ahhoz képest tényleg filléres az, hogy xy géppekkel kereskedő kolléga figyelmetlenségből nem azt küldi el nekem, mint amit kértem. És ezért a semmire kifezetek 2050 Ft-ot. Pedig a kérésemet ötödjére már bicskával karcoltam az elcédé monitorba két kanyarítás között az abált szalonnából. Jó persze küldi, azt küldi, úgy küldi... Nem azt küldte. Felhívom. Becsületes ugyan, mert a pénzt az azonnal visszautalja - de azt már nem veszi figyelembe, hogy a fillérbaszása miatt a csomag felvételekor legombolt rólam 450 Ft-ot a Foxpost automata, meg fizetem a visszaküldés költségeit. Azért megírom neki, hátha megérti - tényleg örülök, hogy visszajött a pénzem - de próbáltam elmagyarázni, hogy a postázásnak van költsége ide, meg oda, vagy az ő szempontjából onnan, ahogy volt innen is. Erre felhív, hogy eleve csak fele annyi volt a postaköltség, mint amennyit én előre átutaltam neki - tehát nem kell többet utalni, csak ugyanannyit, amennyit én küldtem neki. :S :'/ Ráhagytam. A kávézóban dupla facepalmot kértem sok tejjel. Éreztem én, hogy kár vergődni a népműveléssel - csak azt nem értem, hogy lehetnek ezek a 'kereskedők' ''''''''''üzlet?''''''''enberek?'''''''''''sikeresek, prosperálók, elműködgetők. Mondjuk pont ezért.

https://www.youtube.com/watch?v=CA_rSclkaUk

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ó, te.
Először is sajnálom.
Másodsorban:
Egy ügyfélnek készítettem webshopot. Általános szabály nálam, hogy 50% előre, 50% utána. A webshop készítésekor természetesen ő sem maradt a terveknél. Még ez, még az. Mivel azt mondta, hogy nem sürgős így azt mondtam, hogy oké, "cégünk olcsón, jól és gyorsan dolgozik". Nem kapkodom el, de szabadidőmben megcsinálgatom neki.
Erre úgy a fejlesztés 95%-ánál azt mondja, hogy kösz, mégsem kell.

Ekkor lefőtt a fejem rendesen, de egyben örültem is, mert legalább nem kell soha többet szívnom a hülyeségeivel (mert ugye azzal még utólagosan is valszeg foglalkozni kellett volna).

Szóval webshop, de annyi f*szsággal állt elő és hiába mondtam is neki, hogy ez hülyeség nem engedett. Nem értem ennyi ésszel hogy tud ő boltot üzemeltetni. :(