Eladó Supermicro 6016 barebone (1U, 2 node)

 ( hunti | 2017. április 21., péntek - 15:15 )

Eladó a címben szereplő barebone szerver, összesen 3 db, caddy nélkül.
https://www.supermicro.com/products/system/1U/6016/SYS-6016TT-TF.cfm

Irányárat nem adok meg, üzenetben várom az ajánlatokat. Egyben és külön is eladó.

Helyileg Sopronban találhatóak, de szállítás megoldható benzinköltség fejében (Budapest 12000 ft, de max dunántúl, messzebbre nem szívesen vinném).

Update:
Minden szerver tartalmaz:
1db 1200W tápegység
2db X8DTT-F alaplap https://www.supermicro.com/products/motherboard/QPI/5500/X8DTT-F.cfm
4db 3.5"-os merevlemez hely, caddy nélkül (2-2 bekábelezve 1-1 alaplapra, de ez szabadon módosítható)
1db rack sín
6db gyári ventillátor

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Szerintem tegyel ki egy listat a gepek tartalmarol is.

Ha tippelnem kellene, akkor valószínűleg a barebone-on kívül nincs benne semmi. (Tehát, ami van: gépház, táp, 2 darab X8DTT-F alaplap.)

Nem kákán keresem a csomót, de ez miért barebone? Se nem kicsi, se nem fogyaszt keveset (Intel® Xeon® processor 5600/5500... igaz van belőle low-os proci....) a súlya sem kevés....
A hirdető pedig ne lepődjön meg ha valakit érdekel a termék ha olyan kérdést tesznek fel hogy a feléből mennyit engedsz, mert 64 giga rammal 2 x56yy procival ennyi az ára egy G6-os hp-nak....

Nem azt írtam hogy ennyiért akarom eladni, hanem hogy másfél éve ennyit ért. Pontosan tudom hogy ez már nem ennyit ér, ezért írtam hogy várom az ajánlatokat, hogy ki mennyiért vinné el.

Én is bocs a hozzászólásért, de a "barebone" nem azt jelenti, hogy "kicsi külméretű", hanem azt, hogy "majdnem komplett gép, csak nincs benne diszk/memória/cpu...".

Asztali gép szériában általában a proci benne szokott lenni, a memóriát, diszket Neked kell beletenni; rackszerver kategóriában pedig ezeken felül a cpu-(ka)t is Te kell, hogy biztosítsd.

Az csak egy "véletlen egybeesés", hogy asztali kategóriában általában valami csilli-villi pici házban van egyben (lásd pl. Intel NUC "barebone"), nem pedig pl. egy CM Stacker STC-101-ben.

(Bocsi a hirdetőtől, tényleg nem trollkodás csak tanulás miatt!)

"majdnem komplett gép, csak nincs benne diszk/memória/cpu..." <---- akkor ezek szerint minden mondjuk 1unitos rackes ház amiben van alaplap/táp/venti az barebone szerver?

"csupasz csont(váz)"-a csak a gépnek
--

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

Szia! Igen, pontosan, az "barebone".