Android 6.0 nem indítható grafikus felülettel Virtualboxban

 ( netn00b | 2016. november 24., csütörtök - 23:29 )

Sziasztok! Virtualboxban akartam futtatni Android Marshmallow-t, fel is települt szépen, majd ellentétben azzal, ami mondjuk a mesés videós tutorialokban és a leírásokban látható, nem tölt be semmiféle grafikus felület, csak egy szaros parancssor. Milyen indítási paramétereket adjak meg neki vagy egyáltalán mi a megoldás Szerintetek? /*köszi az ötletet, a fél Stackexchange-t már elolvastam */

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Virtualboxban még nem próbáltam androidot.
Miért nem jó egyébként a BlueStacks például?

Illetve, sok Android app működik Chrome böngészőből, ha kifejezetten Android PC alatti használata, tesztelése a cél.

Nem igazán derült ki, hogy milyen androidot és hogyan telepítettél vagy futtattál. Sem az, hogy milyen mesés tutorial alapján. Csak tippelni tudok, hogy talán android x86-ot és nem kapcsoltad be az opengl támogatást, ami nélkül nem megy a sima emulátorban.

Genymotion ingyenesen használható magáncélra. Opengapps is tehető rá. Virtualbox alapú. Vagy ott van google sdk-ban lévő emulátor.

Ez a Genymotion akár jó is lehetne, áradoznak is magukról meg hónapokon át ott volt, hogy jön linuxra stb... De soha egy letölthető verziót nem találtam a lapon akármiféle linuxhoz. Hogy lehet ehhez hozzáférni? Maximum kipróbálnám.

By

dzsolt

Van egy internetoldaluk, a www.genymotion.com. Kezdettől fogva, 2013-tól van Win / OsX / Linux verzió. Az oldalukon a letöltés részen található.

Van linuxra is.
Van idea plugin.
Fejlesztésre a legjobb (na jó az utóbbi fél évben annyira nem voltam benne a témában, de fél éve a legjobb volt az tuti).