Assange: Google Is Not What It Seems

 ( gmoore | 2014. október 25., szombat - 7:56 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

inb4 wild xclusiv appears

TL;DR. What does it seem? What is it actually? Not evil vs. evil?

--

Íme egy egységsugarú Google felhasználó.

A mai világban semmi sem tökéletes, így a Google sem.
Ettől függetlenül mégis sokan irigykednek rá.
Te már a személyeskedésig süllyedtél. Szégyeld magad!

--

nTOMasz
"The hardest thing in this world is to live in it!"

A többi seggfájos Google felhasználó is ebbe a subthreadbe jelentkezzen. Adjátok csak ki magatokból nyugodtan.

+1

Szia,
Bocs, hogy ilyet teszek, de elmondanád a konklúziód a cikk nyomán? Végig rágtam magam rajta, és az én olvasatomban csak az alábbi konklúzió jött le, amit szerintem az írója is tervezett: "A “don’t be evil” empire is still an empire. "
Végig viszi, az olvasatomban, hogy nem tudja megítélni, hogy akkor most jó-e vagy sem a google, csak azt, hogy egy birodalom, ami már megítélhetetlen erkölcsökön áll. Se nem jó, se nem rossz, mivel mindkét oldalon ott áll. De ezt minden épeszű ember látja, legalábbis, akiket én ismerek...
De, kérlek, oszd meg az értelmezésed a cikkről, hogy megértsem, mit is akartál mondani... Vagy, ennek csak köpködés lenne a célja?
Üdv,
LuiseX

Ebbe a szálba az angolul nem értők gyülekezzenek.

Szia,
Bocsáss meg, hogy megkérdeztem a véleményedet az általad mutatott cikkről...
Üdv,
LuiseX

Semmi baj. Annyi, hogy nem neked szólt. Egyébként szerintem érdemes angolul megtanulni.

akkor miért linkelted egy magyar fórumba?

>implikálja, hogy egy magyar fórum olvasói nem tudhatnak angolul
_____________________________
Powered by 1,3,7-trimetilxantin

Szia,
Még mindig a TE véleményed érdekel a cikkről, és nem a személyes indíttatásaid. Jelenleg úgy látom, hogy egy egységsugarú google hater vagy, aki nem vesz ki többet, mint amit a szemellenzőjére írtak.
Ha ezt nem vagy képes megosztani velünk, kérlek, áruld el, miért is nem?
A cikket elolvastam, értek ennyire még angolul. És, ahogy végignéztem, csak az derül ki, hogy szoros kapcsolat van egyrészt a különböző szabadságpárti szervezetekkel, másodrészt az Amerikai kormánnyal is. Az, hogy ebből melyik erő merre hat (google a kormányra, civilszervezet a googlre, vagy google mindkettőre), nem derül ki. Ezt a konklúziót még Assange se tudta levonni, csak felvezette a témaindító cikkét (tekintve, ez kb. ennek felel meg), hogy annyira se nem fehér se nem fekete ez a Google...
Pont ezért kérdezem, hogy NEKED mi a véleményed. Amennyiben képtelen vagy ezt kifejteni, kénytelen leszek rólad feltételezni a második mondatomban leírtakat, illetve azt, hogy a magyar nyelvvel vannak nehézségeid...
Üdv,
LuiseX
Szerk: Mellékesen, ha nem nekem szólt, miért válaszoltál az én postomra?

Mások véleményének kényszeres habzsolása/ütlegelése helyett néha önállóan gondolkozni is érdemes, az angol nyelv elsajátítása mellett. A "szabadságpárti" idézőjelbe írandó, az "amerikai kormány" pedig lowercase, még akkor is ha amúgy nagyon szereted. A magyar nyelv elsajátítása is előnyös lehet számodra.

Akkor viszont légyszi javítsd a hibás központozást is a félmondatos témaindításban.

Komolyan kíváncsi leszek, hogy meddig szórakoztatjátok magatokat ezzel a nyilvánvaló trollal.

--
trey @ gépház

Beteg vagyok, ki se mozdulok itthonról, és felbosszantott.
De amúgy igaz, inkább alszom, az legalább jót tesz.

etetni kell, hogy nagyra nőjjön
magadra vennéd, hogy megsoványkodik?

Ezt nem kell. Ez egy visszajáró régi bohóc. A kérdésfelvetésének még értelme is lenne egyébként, de egyértelműen látszik, hogy nem az a célja, hogy a témáról bármiféle értelmes beszélgetést folytasson, hanem csak az, hogy trollkodjon.

Mindjárt jönnek flufferei (mynheer_gabor, neutrino stb.) hogy felszopják.

A szokásos lemez.

Szerk: előbbi már meg is érkezett - meglepetés - nem a címhez szólt hozzá, hanem a flame-hez.

--
trey @ gépház

Csak nem gabucino vett magának újabb belépőt valakitől?
--
♙♘♗♖♕♔

Nem venni szokott, hanem kizsarolni. "Leveszlek a bohóc oldalamról, de cserébe add oda a HUP accod". Vannak olyan szerencsétlen flótások, akiknek ez deal, odaadják az account-jukat és törli a viccoldalról.

Hát ennyit a magasztos erkölcsökről.

--
trey @ gépház

El tudom képzelni, hogy ez főleg azoknak jó deal, akik amúgy sem akarnak már ide posztolni. HZ-nek például különösen előnyös lett volna: egyrészt ugyanúgy nem tudna többet belépni (pont, mint most), másrészt eltűnt volna a kilométeres hülyeséggyűjteménye, ami elég gáz volt.

Ja, ebből kifolyólag nem is tudom, hogy melyik szánalmasabb. Aki "kéri", vagy aki adja. Tudok egyébként olyan megzsaroltról, aki férfi volt a talpán, elhajtotta a halál faszára és inkább felhívott kb. egy évvel ezelőtt és elmondta ezt az egész nevetséges színjátékot.

Respekt neki.

"másrészt eltűnt volna a kilométeres hülyeséggyűjteménye, ami elég gáz volt."

Jaj, milyen jó! Ebből is látszik, hogy az egész bohóckodás nem szól másról, csak az ellenem érzett ellenszenvéről. Hiszen ezek szerint bárki beszélhet hülyeséget, nem magának a hülyeségnek a gyűjtése a cél, mert azt bratyizással el lehet tüntettetni.

Ez viszont nagyon szar :D

--
trey @ gépház

Tudom hogy a Tiéd ez az OnePlusOne reklámfelület, de mégsem örülök hogy gátlástalanul szétoffolod mások topicjait. Főleg arra tekintettel, hogy HZ csak azért tudott itt hosszasan ámokfutni, mert a te barátod. :-(

Szia,
Bocs, de te magad is eléggé szét offolod, akárhogy is nézem.
És, még a topicot sem látom kialakulni (legalábbis az indító hozzászólásodat tekintve...), csak azt ,hogy próbálod mindenkire elég vehemensen ráerőltetni saját, ki nem mondott nézeteidet mindenkire.
Bocs a személyes kérdésért, de mellékesen, neked vannak IRL barátaid?
Üdv,
LuiseX

Sajnos (vagy szerencsére?) ez az egész topic már átkerült a megérdemelt helyére, a "Flame"-be, így nincs mit szétoffolni. Hogy te minek örülsz vagy minek nem, az meg kevéssé érdekel.

Ha pedig flame, akkor csináld rendesen, mert rohadjak meg, mindjárt elalszok. Gyerünk, vedd elő amid van, zúdítsd! Hátha kiadod és akkor jobb lesz :D

--
trey @ gépház

>Hát ennyit a magasztos erkölcsökről.

És ami a legdurvább, még át is verte szegény gmooret, nem vette le azt a komoly zsarolási potenciállal rendelkező bejegyzést :((((
_____________________________
Powered by 1,3,7-trimetilxantin

Te már a személyeskedésig süllyedtél. Szégyeld magad!

Én már nagyon szégyellem magam (hogy szóba álltam veled)! A személyeskedésben jó iránymutató voltál, mert már a topiknyitóban személyeskedtél. Troll.

--
trey @ gépház

Szia,
Azt látom, hogy troll, de azért próbálkozok a lehetetlennel: A saját témájával kapcsolatos hozzászólást kicsikarni belőle ;)
( Ma nincs sok dolgom, ráérek :D )
Üdv,
LuiseX

Sok sikert hozzá! :D

--
trey @ gépház

Szia,
Bocs, de mások véleményének flame-fuelként felhasználása ugyanúgy nem túl sok gondolkozást sugall. Én gondolkoztam, leírtam, erre te nem épp a válaszomhoz illő reakciót préselsz ki.
Ha megbocsájtasz, ezzel szép lassan lekerülsz az értelmes emberek listájáról.
Indulatok helyett mondhattál volna annyit is, hogy bocs, nem szeretném megosztani, max. privben. És, téma elrendezve, neked nem kell vállalnod a véleményedet, ha félted bárkitől is. És mindenki boldog a mese végén ;)
Ellenben, az előző a hozzászólásomat is flame üzemanyagként használod, de immár ellenem... Azért, ugye tudod, hogy kellően primitív játszma ez, és nem informatikushoz méltó?
Üdv,
LuiseX

> Ha megbocsájtasz, ezzel szép lassan lekerülsz az értelmes emberek listájáról.

Megkérem a gmail felhasználókat, hogy a sértődött nyafival ne hozzák önmagukat egyre kellemetlenebb helyzetbe.

Szia,
Bocs, de tényleg gyenge próbálkozás ez... Főleg, hogy még csak nem is kapcsolódik a hozzászólásod ahhoz, amire reagálsz.
Nem értem, miért nem tudsz a témával kapcsolatban nyilatkozni flame helyett, legalább annyit, hogy nem akarsz nyilatkozni. Mellékesen, elég rosszul is csinálod ezt a flamelést. Több ember megy el innen, mint amennyi bekapcsolódik, szerintem ez már sugallja, hogy alapjaiban hibás a stratégiád, már ha van ilyen.
S be kell valljam, még csak kényelmetlen helyzetben sem érzem magam. Vagy, te igen?
Üdv,
LuiseX

Nem magas neked az a ló egy kicsit?:)

jelen