UPC mobil VOIP mennyire használható?

Fórumok

http://www.upc.hu/telefon/upc-phone/

Van tapasztalata valakinek ehhez a VOIP szolgáltatáshoz kapcsolódó mobil UPC alkalmazásról? Milyen a hangminőség? Vannak-e lagok, akadozás? Mindig kicsöng-e hívásnál? LTE kell-e hozzá vagy elég a HSDPA?

Hozzászólások

Szia,

a UPC Phone app-ra gondolsz? iOS alatt használom, heti 1-2x, és nincs vele gond. 3G-vel is megy kíválóan, nem akadozik, nem halk, nem zajos. De egyetlen előnye, hogy UPC-seket lehet ingyen hívni. Meg az 1221-et ha gáz van :P

A hétezer-ötszázas csomaggal állítólag minden belföldi számot korlátlanul lehet hívni, mobilt és vezetékest is. Bár az ára is a RED közelében van, de ez egyrészt osztható három mobilra (erről részleteket nem láttam a UPC oldalán, például lehet-e párhuzamosan beszélni megosztott UPC vonalon? Vagy olyan mint történelmi múltbeli ikervonal? ) másrészt külföldön ha van wifi vagy mobilnet akkor mintha Magyarországon lennél, roaming nélkül hívhatsz belföldi számokat.

Melyik szolgáltatónál vagy (mobil) ?
Vidéken mennyire életképes UPC voip-ra a mobilnet?

Sajna nem tudom osztható-e, de ha lesz közelemben másik iOS készülék, akkor kipróbálom. Külföldön sem próbáltam még, elég friss még ez a termékük.

T-s vagyok, egri, itt még csak HSDPA van, LTE a kanyarban sem. Itt használom, és nincs vele gond, habár ha hosszabb távolságra megyek, még mindig megszakítja a netet 1-1 toronyváltásnál. SSH-znásnál ez felettébb kényelmetlen. És furcsa is, mert kb 5-6 éve még gond nélkül végig ment a net egy Eger-Budapest vonatúton :)

Ebbe a 7500-os ft-os, telefonmegosztós dologba bele sem gondoltam, pedig nem hangzik rosszul :) Ha megléped, írd meg kérlek a tapasztalataid!