Extended task manager

 ( hnsz2002 | 2014. május 30., péntek - 19:51 )

Nem biztos, hogy így hívják pontosan, áén találtam ki, inkább leírom mire gondolok:

Felveszek különböző taskokat. Ezekhez tudok felvenni al-taskokat, illetve be tudom állítani, hogy melyik task melyik másiktól függ. Lehessen kézzel a készenléti állapotát állítani, egyes már kész részeket kipipálni. Jó lenne, ha lehetne az egyes taskokhoz olyan megjegyzést tenni, hogy mikor néztem/foglalkoztam vele utoljára, és egy pár szóban hogy mi az eredménye. Lehessen a taskokat priozálni, név, prioritás, hozzáadás dátuma, vagy utolsó "foglalkozás" dátuma szerint szűrni. Tud különböző kategóriákat kezelni. Lehessen "emlékeztetőt" beállítani hozzá, amikor is figyelmeztet, vagy valamilyen módon kiemeli a taskot, hogy foglalkozni kell vele. Lehetőleg szerverre adatbázisba dolgozzon, vagy valami más szinkronizálható módon tudjam elérni több gépről, esetleg androidról.

Jelenleg lightning-ot használok, ezzel többé-kevésbé elégedett vagyok, de ettől egy kicsit kibővítettebb tudású dologra gondolok most... Tudtok valamit ajánlani? :)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Találtam egy nagyon szuper alkalmazást: Task Coach
Egy dolgot nem tud: szerverre szinkronizálni... Tervezték már 2010-ben is belerakni, de még nem tudja. Ezen kívül viszont minden kritériumot teljesít, ígéretes.
--
The Community ENTerprise Operating System

Akad egy androidos - erősen béta, és fícsörszegényebb - változata is.
Hálistennek a fejlesztő is aláhúzza a béta fázist, és alapértelmezetten minden mentési mozzanat előtt készít egy .bak ot.

Amúgy szerintem is ideálisközeli, amit és ahogy a deszktopos TC tud: a kisebbek alig jobbak, mint egy táblázatos todo lista, a nagyobbak meg pont a lényeget takarják el a monitorozás és jelentéskészítés oltárán.

Igen.... Nagyobb alatt mire gondolsz?
--
The Community ENTerprise Operating System

RedMine

evolution (tkp. nem tudom, hogy naptárnak szánt bloatware, vagy taszkkövetőnek szánt valami, amiben a taszkokra került a legkisebb hangsúly)

taskwarrior? Ha esetleg a CLI nem annyira megnyerő, vannak frontendek.
Nem garantálom, hogy mindent tud, amit felírtál, de esélyes lehet, hogy beválik neked is.

Nagyon nem az, amire szükséged van, viszont lazán kapcsolódik, hátha tetszik valakinek, aki erre jár:

http://thetimelineproj.sourceforge.net/


tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

sub
_____________________________
Powered by 1,3,7-trimetilxantin

Fedoraban most frissült le 1.3.39-re, ami igaz még mindig nem a legfrissebb verzió, de "Features: Added SyncML support". :)
--
The Community ENTerprise Operating System