otp fakk

Majd' éhendöglesz, összekapirgálod a netpincéren a zabádat, majd ügyesen kitöltöd az otp formot, merthogy szépkártyával fizetsz (fizetnél).
A jóváhagyás után meg ez a kép fogad.

Még tévedésből sem előtte, hogy "parasztgyerek, ne akarjál most kártyával fizetni mert nem működik". Szépen megvárják hogy végighaladj a kérdezz-felelek játékon.

Volt már olyan is, hogy a lóvét levonta, majd ugyanezt a "tájékoztatót" dobta a végén, de a rendelés már nem ment át.
Az otp semmit nem böfögött, az étterem viszont sűrű bocsánatot kért, pedig köze nem volt a problémához.

"A számítógép megoldás azon problémákra, amik előtte nem is léteztek."
by szomszédom, 2003-ból.

Hozzászólások

Jogilag publikus ez a kép?

ahol a téma bővebb nyálat kapott, ott a címoldalon (mostanság) ami virít, az mennyire fasza a nyilvánosságot, meg a jogkövetést nézve?

ha meg egyszer valami szar, akkor annak ugyanakkora hírverés jár, mint annak ami jó.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Terminalt nem hoz ki a futar?
Nalunk a pizzas meg egy kajas tud kihozni terminalt ha jelzed, hogy szepkartyaval fizetsz

pch
--
http://www.buster.hu "A" számlázó
--

A netpincéren eleve van egy csomó fizetési lehetőség (kp a futárral, különféle kártyák, ekkor előre fizetsz a neten). Ha a futár egyébként tudna hozni terminált, szerintem nyugodtan be lehet lőni a kp fizetést, megjegyzésbe pedig odaírod, hogy hozza a kis pötyögőt.

--
http://developersideas.blogspot.hu/
http://neurogadget.com/

Nem tudom, az emberek egyaltalan miert hasznalnak meg OTP-t. Tenyleg nem.

Mert csak ennél a redvás szarnál van virtuális kártya amit lehet netes fizetésre használni!!!
Legalább is 8 éve ennél volt, KáHánál most sincs a többi meg itt nincs is a környéken.
És ha önmagában nem lenne elég szar az OTP még egy kiba nagy lehúzás is! Komolyan. Ráköpök a kártyára azért is levonnak 100 Ft -ot... Nevetséges az egész..

8 eve? Hol van az mar? :P CIB-nel kapasbol van ilyen, nem is kertem, adtak maguktol (ez volt vagy 3 eve), es havi 2-300 ft a koltsegem SMS ertesitovel, ebank-kal, havi kivonattal, anyam kinjaval. A K&H-nal havi 60k forgalom mellett kepesek voltak 2k-t is lenyulni ilyen-olyan jogcimen.

Jó, de itt CIB nincs szerintem 60km-es körzetben :D
K&H-nál nincs webes fizetési lehetőség.
Maradt a lehúzós OTP...

Az elmúlt 1 hónap levonásai:
- Bankkártya éves díja : 2.156 Ft
- HAVI CSOMAGDÍJ : 1.369 Ft
- OTPdirekt ÜZENETDÍJ: 154 Ft
- ESETI MEGBÍZÁSOK KÖLTSÉGE : 77 Ft
- KP.FELVÉT/-BEFIZ. DÍJA : 552 Ft

Aztán egyszer benyelte az automata a kártyámat, újat kellet csináltatni, ott a letiltásárt is felszámoltak 1800 Ft -ot!!

Komolyan inkább a párnám alatt kellene tartani a pénzt...

Hat ez gyonyoru. Semmi mas sincs? A CIB tenyleg nem tul elterjedt (szerencsere engem ez nem erint), de ugy tudom, Raiffeisen pl. eleg sok helyen van. De ahogy nezem, lassan mar azzal is olcsobban josz ki, ha OTP ATM-bol veszed fel a masik bank penzet. Pl. Citi-nel az ilyen felvetel is ingyenes bizonyos keret folott (talan 150k egyosszegu jovairas havonta IIRC), mashol meg meg lejjebb van a korlat, szerintem ilyesmiknek erdemes lenne utananezni.

Vagy nem az ATM a lenyeg, hanem a fiok?

A kártya éves díja egyszeri levonás. A többinél meg tételnél meg nem siránkozni kell, hanem bemenni hozzájuk, és csomagot váltani. A tied valami régebbi cucc lehet, ennél már csak kedvezőbb számlacsomagok vannak. Az enyémnek pl. 500 HUF a havi csomagdíja.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Eleve így kell megkötni a szerződést velük. De a telebankon keresztül is el lehet intézni.

Félreértések elkerülése végett, nem azt mondom, hogy az OTP az ország legjobb lakossági bankja, de ahhoz képest, amilyen szinten képesek az emberek fikázni, ahhoz képest nem olyan rossz. Nekem 1998 óta van náluk számlavezetésem, és az elmúlt 15 évben ha összesen hússzor voltam náluk, akkor sokat mondok. De lehetséges, hogy én kivételezett vagyok.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Én egyszer váltottam, és nem is ment utána már az online fizetés. (PayPal)
Válthattam másnap vissza, hogy aznap se tudjam a tranzakciót lebonyolítani az infláció miatt.
Így hát mehettem be harmadnap 100 (száz) Forintot (HuF) föltölteni. (persze aznap is állhattam előtte félórát sorban)

Mint később kiderült, az olcsóbb csomagban nincs benne a dombornyomott virtuális kártya (lolwut), és így a neten nem is tudok vele úgy fizetni, mint eddig. Amit azóta sem értek, hogy ha a dombornyomott virtuális kártyát nem is használtam soha, és sehol sem adtam meg az adatait, akkor a megszűnése hogyan zavarhat be? :O

Én néha észreveszek csúsztatásokat, pl 3-50 Ft-nyi különbségek az SMS-ek között. Ha ezt eljátszák az összes ügyféllel egy nap, csak egyszer, már akkor is rengeteg pénz jön össze. És ezért sem ba$$zák meg őket.

Én már rég feldugtam volna a seggükbe a kártyát, ha a Steam-re/PaletWeb-re/HumbleBundle-re lehetne máshogy is pénzt feltolni, bankok nélkül.

Ja, és eszedbe se jusson nem OTP-s bankautomatából pénzt fölvenni, mert legalább -1035 HuF-al (+SMS díj) fogják honorálni a hűségszegést.

Mondjuk azert OTP automatát kb. A puszta kozepen is talalni itthon, ami azert nem teljesen hátrányos dolog.

Bar pl. a bankfiokolat itt-ott elkezdtek bezárni, amivel a szulofalumban kb. annyit ertek el, hogy szinte mindenki váltott.

----------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

Na, a szepkartya mar onmagaban meger par miset, pl. a K&H-nal is egy vicc volt, fel kellett hozza hivni egy ugyintezot, aki miutan vegre felvette, bekert mindenfele bizalmas adatot, aztan laza negyed ora alatt sikerult is a fizetest elintezni. Nekem szerencsere csak tavaly volt, kb. 1 honapig, utana pont munkahelyet valtottam :D

"Volt már olyan is, hogy a lóvét levonta, majd ugyanezt a "tájékoztatót" dobta a végén, de a rendelés már nem ment át."

Ismeros ... kiirjak, hogy probalkozz ujra, 3x probalkoztam 1 ora csuszasokkal, majd kesobb levontak 3x az osszeget.

Hoborges előtt megpróbálkoztal elgondolkozni a "pillanatnyilag" szo jelentesen? Es azon, hogy egy sima űrlap kitöltése utan kezdeményez tranzakciót es ha akkor nem erhetoel vmiért, akkor hibauzit dob? Es azon kívül, hogy felesleges plusz dragitas es kapacitasigeny (+ költség, amitugy is rajtad vernek el), folyamatosan ellenorizgetni, hogy megy-e a tranzakcióhoz szukseges szolgáltatás. Arrol nem is beszelve, h nem garancia arra, hogy nem pont akkor hal le megis valami.

------------------
Lvl86 Troll, "hobbifejlesztő" - Think Wishfully™

kioktatás előtt el kéne gondolkodni azon, hogy mielőtt a formot megnyitjuk, egy szirszar kontrollt nem ártana lefuttatni, hogy vajh' elérhető-e az online fizetéshez szükséges cullang.
ha igen, akkor jöhet a form, ha meg nem, akkor helyette kéne tájékoztatni a parasztot, hogy ne kísérletezzen, mert valami miatt keine funktionier.
(ja elnézést, ehhez agy is kell a programmer fejébe)
keine hőbörgés, csak megfonnyadva összeesés történt.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Minden banknál kétféle üzemmód van, az úgynevezett nappali és az éjszakai ("shadow"). Előbbinél minden rendszer teljes gőzzel megy, utóbbinál általában egy csökkentett adatfeldolgozás zajlik, pl. az ilyenkor beérkezett tranzakciókat csak kötegelik és reggel adják be a nappali rendszernek. A kettő közötti váltás néhány percet igénybe vehet, ha jól emlékszem, pl.a CIB fel is hívja a figyelmet erre, hogy ebben a rövid időszakban tranzakciók hiúsulhatnak meg.

Viszont valóban, mielőtt bepötyögök minden adatot, előbb megnézhetné bank, hogy valóban él-e a rendszer és csak utána továbbirányítani a fizetéshez. Velem volt, hogy 3x íratták be a dolgokat.

----------
rohamkocka

Együtt tudok érezni. 0:39-ig érvényes SMS kód 1:57-kor érkezett meg.
Meghiósult házon belüli utalásokról ne is beszéljünk...

Gondoltam, visszanézem a számlatörténetemet, ám ezt maximum csak 1 hónapra visszamenőleg tehetem meg.
WTF

Még jó, hogy kérek papír alapú kivonatot.