url maszkoló proxy

 ( rts | 2013. május 14., kedd - 9:04 )

Üdv!
Mivel nem tudom szakszerűen leírni, mit szeretnék, így leírom laikus módon. Kéne nekem egy olyan cucc, ami tudja a következőt:
- beírom a böngészőmbe hogy http://sajatoldalam.hu/cucc/
- itt megjelenik egy input mező, ahova beírom azt az URL-t, amit valójában meg szeretnék nézni (nagyontitkosoldal.hu)
- a böngésző címsorában valami hasonlót látok: http://sajatoldalam.hu/cucc/?432998AEEEAE (vagy nem, ez éppen tök mindegy) de közben megjelenik a http://nagyontitkosoldal.hu

Frame-s technikák nem jók, mert az alsó framebe betöltött link ugyanúgy látható, tiltható, ha áthaladok egy szűrő proxyn a sajatoldalam.hu felé. Szóval valami durvább megoldás kéne.
Kicsit gugliztam, de nem találtam semmi használhatót...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Tehát egy webes proxyra van szükséged. Millió van a neten, de le is tölthetsz ilyen csomagot, amit telepítesz magadnak és használod. Azt azért vedd figyelembe, hogy nem mindent fogsz tudni helyesen megjeleníteni (pl.: videó és egyes Javascript tartalmak).

Vélhetően url-szűréssel korlátozott helyen csücsül, és szeretné megkerülni. Erre a legjobb módzser hazamenni, és majd otthonról netezni :-P

Értem én, de ez már legyen az ő gondja. Kérdezett, választ megkapta, lelkiismeretén múlik, mit tesz vele.

A válasz kicsit rtfm szintű volt, mert guglizgatni sem igazán tudok az erős szűrés miatt. :) Konkrétum kellett volna.
--
#conf t
#int world
#no shut

Szépen hazacammogsz, kiguglizod, és ha találsz megoldást, akkor bizakodsz abban, hogy az illetékes nem olvassa eme fórumot...

Nem sokan tudnak itt magyarul, remélem. :)
--
#conf t
#int world
#no shut

Ha ilyen erős a szűrés, hogy Google is alig használható, akkor gyanítom, egy konkrét link sem sokat segített volna, mert azt is szűrik (whitelist van gondolom és nem blacklist).

szerk.: hogy ontopic is legyek, lentebb írták a glype-ot, még talán az a leghasználhatóbb ezek közül ( http://www.glype.com/ ). Vagy használod valamelyik már működő szolgáltatást, (pl.: http://www.webproxy.hu ).

És ha ilyen erős a szűrés, vélhetően a se&&berúgási faktor is elég magas a megkerülése esetére.

Köszi a figyelmeztetést apu, majd vigyázok! (btw, az fel se merült benned, hogy pl. adminként pont a rendszer hiányosságaira akarok fényt deríteni?)
--
#conf t
#int world
#no shut

Kösz, ezt feldobtam, beállítottam. Jópofa, hogy a facebook egyből mobil felületre dob. : )Tesztelem.
--
#conf t
#int world
#no shut

Ahogy írtátok is. Sajnos szinte használhatatlan.
--
#conf t
#int world
#no shut

Ha barmi advanced JS magia van a dologban, akkor ezek a megoldasok el fognak verezni.

Meg ha https van benne, akkor is.

Szerintem fel kell lőni a 443-as portra egy SSH-t, meg a 127.0.0.1-en valami portra egy squidet.
Egy SSH klienssel be kell jelentkezni a 443-as porton figyelő SSH-ra, TCP forwardinggal pedig átlőni egy lokális portot a squidre. Utána a browserben ezt kell használni proxynak.

Az alapötlet jó, ha már egy ssht tudnék nyitni, boldog lennék. De nem működik, két ok miatt. Nyilván mindkettő megoldható lenne, csak én vagyok a béna. Egyik, hogy a böngészőben már alapból be van állítva egy proxy. Másik, hogy ez a proxy user/passal működik és nem tudom, hogy tudnám erre rávenni a puttyt.
--
#conf t
#int world
#no shut

Igényeld meg a számodra fontos oldalak elérését. Ha tényleg fontos, akkor meg fogod kapni a hozzáférést, ha meg nem - akkor nem.

hidemyass.com
-------------------------
I'm not sure he is handicapped or "special".

Igen, ilyen kéne. De blokkolva van és még pár hasonló oldal amit néztem szintén, ráadásul nem szeretnék login adatokat átküldeni rajtuk.
--
#conf t
#int world
#no shut

http://wiki.vpslink.com/Instant_SOCKS_Proxy_over_SSH#Client_Configuration

Én ezzel próbálnám, ha az SSH engedélyezve van kifelé. Otthoni routerre (vagy gépre) SSH-n keresztül bejelentkezel melóban meg kell egy böngésző, amiben meg tudod adni az így létrehozott SOCKS proxy konfigját.. Ezzel menni fog minden oldal, ami otthonról is. ;)

Köszi, de valószínűleg nem olvastad az előzményeket. :(
--
#conf t
#int world
#no shut