gabucino meme (apple+macbook fan)

"Felettébb érdekes, hogy mióta nem a MacBook Pro 16:9 képarányú 1280*800-as glossygeci kijelzőjét..." source

Hozzászólások

Ebben az az érdekes, hogy néhányan azt gondolják, trey egy űberászguruatyaisten. Így tehát ha valami véletlen folytán kérdést merne feltenni bármiről, akkor az a néhány fős csoport azonnal ráugrik a témára (most éppen mintegy 6 éves késéssel) hogy telekajabálja a világot, miszerint "némmá nem is űberászguruatyaisten".
Fent linkelt tartalom nem először került publikálásra azon a foslapon, csak a komédiásnak most tűnt fel.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

El tudod mondani egy mondatban? :)

Az oldaladon elmagyarázod, hogy mi micsoda, de azt nem említed, hogy Téged ez miért zavar. Nem akarom helyetted megfogalmazni, inkább elolvasnám Tőled indokaidat.

Miért foglalkozol annyit Trey-jel?
Miért számít Neked Trey "tisztessége" (trinity)?
Miért fontos Neked a hup.hu tartalma?
Miért fontos Neked a bakikról kivonatot készítened?

Mondd, haragszol azokra akik csinálnak valami értelmeset valami népszerűt?
Fáj, hogy nem vagy részese?
Zavar, hogy semmi értelmest nem csináltál még?
Biztos, hogy erről más tehet?

Időközben rájöttem, én azért kerültem oda mert nem értek a kernel dolgaihoz, ő meg igen. Miért kellene értenem hozzá? No meg van számos olyan terület amihez én teljesen biztosan állíthatom, sokkal jobban értek. Inkább szánalmasan röhejes, ne foglalkozz vele. Mivel folyamatosan szkenneli a hupot, ez is kint lesz pár napon belül.
--
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

"Meglehetősen ironikus, hogy egy hibás mondatom..."

Na ja, ha más vétett volna el egy ekkora hibát, akkor szintúgy ott lenne a hupmemén, de mindegy is, lényeg hogy ő azt képzeli magáról hogy a mindenható atyaúristen aki mindenki felett áll és mindenkinél okosabb és jobb. :)

Gratulálok annak, aki irt gabuéknak levelet :D Igazán tetszetős és jó megfogalmazás (ROFLMAO)
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1
AMD Athlon X2 245E@3,1 GHz OC, MSI Radeon 6770 1 Gb GDDR5, Seagate Barracuda, Windows 7 Enterprise

Ja, bekaphatja. Meg a magyar nyelvet csak szőr mentén ismerő ÁVH-s Balatoni úr is.

Isten hozott Gabucssííínóóó.
Állításod miben mutatkozik meg? ÁVH régóta nincs, én meg nem vagyok annyi idős hogy az lehessek, vagy az lehettem volna.
Esetleg mutass rá a lényegre, te űberász!

Érdekességek:
http://partizaninfo-wanted2008.blogspot.hu/2008/01/brczi-gbor-flrja-nyi…

http://kuruc.info/r/26/55959/

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Azért ez a Gabucino fóbiád fétised elég bizar. Már mindenki Gabucino, csak te vagy helikopter egyedül mi? Mondok jobbat. Szerintem Te vagy Gabucino, csak még nem tudatosult benned.

Tudom, hogy szar a skizofrénia, de vannak rá gyógyszerek, meg intézetek, ahol segíthetnek (kicsit).
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1
AMD Athlon X2 245E@3,1 GHz OC, MSI Radeon 6770 1 Gb GDDR5, Seagate Barracuda, Windows 7 Enterprise

"Nyilván itt ülök folyamatosan és nézem a vergődést."
Ráérsz, mint a tanárok többsége. Főleg ha ávh-zni tudsz.

Továbbra sem vagy képes alátámasztani ávh-zó kijelentésedet, pedig várom a magyarázatodat, vagy tévedésed esetén a bocsánatkérésedet.

Mellesleg nekem nincs annyi munkaidőben eltöltött szabadságom, mint annak a gyökérnek, aki tanárképzőn ávh-zni tanult. Közben pedig termelem a gdp rám eső részét (sok emberrel együtt), hogy neked, gyökér legyen fizetésed.
Továbbiak lejjebb, hogy ne legyen ismétlés...
Esetleg írkálj valamit arról is, hogy kinek a kérésére milyen érdekes képeket lőttél az elmúlt pár évben, ha már pocskondiázol, engem meg az erőszakszervezet tagjának, besúgónak gondolsz.
Eltévedtél gyökér, főleg amikor ávh-zol engem.
Nem az én irományom a vicc pajtás, hanem hogy a hupon a Tiéd nem ütötte meg a banszintet b+

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

> Ráérsz, mint a tanárok többsége.

Pedagógus családban nőttem fel, újabban magam is tanítok, hangosan felnevettem/felsírtam.
Sok tanár ismerősöm reggel hétre megy be, este hat előtt haza se indul, hétvégén meg dolgozatot javít. Mellette meg családja is van. Legyél üdvözölve a valóságban.

A többség "ráér". Dolgozni.

(Tudnék személyeskedni is, mert kicsit felbosszantott amit most írtál, de nem akarok, hátha így befogadod az általam közölt információt.)

Ne aggódj, tudom miről mesélsz. De van az a réteg amelyik qrvára ráér, pl ávh-zni.
Ennek a gyökérnek meg nincs annyi iskolai elfoglaltsága mint az átlag pedagógusnak, csak ezt kevesen tudják.

Nem vonom kétségbe az állításodat, legalábbis teljes mértékben nem. Mifelénk az a divat, hogy a fent említett munkaidőben az aktív munkavégzés (tanítás) ennek nagyjából kétharmada. A többiben intézi ügyes bajos dolgait, esetleg felkészül a következő órára. Ennek szellemében él a karajparipa is, csak jut ideje böszmeségeket írni a hupra.
Neked is tanítottak ávh-zást és gyalázkodást a fősulin? Eddig 7 pedagógus ismerősöm jelzett vissza hogy nekik nem.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Fősulira nem jártam sose, egyetemre igen.
Én az ilyet inkább a HUP-ról tanulom. Sajna tőled is sokszor (szájbaverés, erőszakos válaszok, sokszor elég provokatív stílus, amivel (szerintem) eljutotottál oda, hogy rögtön így szólnak hozzád. Hozzám nem emlékszem, hogy szólt volna így valaki, pedig mostanság sűrűn írtam ide).

> ennek a gyökérnek meg nincs annyi...
Honnan tudhatod? Te szerintem sűrűbben vagy errefelé (mostanság én is, mert most végezvén még nem álltam munkába)...

> Esetleg felkészül a következő órára
Az azért elég melós tud lenni. Szélsőséges esetként ismerek oktatót, aki ha először tart egy tárgyat napokat készül az egyes előadásaira, aki az előadásai előtt ellátogat a tanterembe, felméri, hogy mi hol van, hol vannak konnektorok, melyikhez hol van a biztosíték, hogy ha technikai probléma lenne a hangosítással vagy a vetítéssel, akkor azonnal meg tudja oldani, meg egyéb ilyenek.
Kevésbé szélsőséges eseteket is ismerek, abban a környezetben ahol megfordulok többségben a tisztesség jellemző. Persze lehet, hogy szerencsém (vagy pechem?) van, hogy a környezetem lelkiismeretes.

Keress olyan topikot vagy posztot, amiben erőszakosan és/vagy szájbaverősen támadok vagy provokálok huppert. Ilyet nem találsz, olyat viszont bizonyára, ahol egy-egy témában engem b*szogatnak, s arra a reakció részemről kissé bunkó.

Amilyen az adjon isten, olyan lesz a fogadj isten is, tehát tökmindegy mit írok ide, ha nagyon parasztul szólnak hozzá, nagyon valószínű hogy parasztul reagálom le.

Az a gyökér egy általános iskolában garázdálkodik, nem olyan helyen ahol az általad leírt magasabb rendű előkészület kell egy átlagos oktatás levezetéséhez.

Viszont megkérlek, idézz tőlem olyat, ami neked szól, amiben én téged paraszt módon szólítalak meg. Vélhetőleg nem találsz.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Velem eddig senki se volt paraszt a HUP-on, furának is tartom, pedig lehet, hogy rászolgálnék.

A szájbaverésről: a blogbejegyzéseid sokszor sugároznak ilyeneket. Amivel bizony te indítod a beszélgetést. 5-6 blogbejegyzéseddel ezelőtt tűntél fel számomra, azzal szerintem sajna eléggé lejárattad magad sokak előtt, és ebből nehéz kijönni...

Új lehet errefelé. A lejáratás igazi csapatmunkában zajlik hetek-hónapok óta, főként irc-n. Kapom is a logokat, screenshotokat (a legtöbb gyökér az ip címét sem bújtatja) az érzékenyebb pillanatokról, de azért szarok rá, mert mindegyik hangember, csak irc-n tud bíráló és drasztikus véleményt megfogalmazni, itt a hupon meg nem. Persze egy részét már korábban kib*szták innen, de a legtöbbje még mindig aktív huptag. Szóval van a két oldala az éremnek. Az egyikről olvastál egy keveset itt, a másikról meg semmit sem tudsz, vagy ha mégis, akkor nem folysz bele.

Mivel a reklámszerződésem a tegnapi nappal lejárt, újat meg még nem küldtek, így részemről egy darabig nem lesz látogatottság-emelő, fújolásra, ávh-zásra, fikázásra felkínált blogbejegyzés, iromány.

Legalábbis általam írott nem lesz. Szegényeknek új inputot kell találni :)

u.i.: látod, a kis gyökér se köpni, se nyelni, mióta megkértem valamire. ÁVH-zni azt tud. De hát ilyenek a gyökerek :)

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Nem kötekedni akarok, de itt van: http://hup.hu/node/121007#comment-1555890

Előtted senkinek semmi baja nem volt utána jött az autistázásod és ment offba az egész.
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1
AMD Athlon X2 245E@3,1 GHz OC, MSI Radeon 6770 1 Gb GDDR5, Seagate Barracuda, Windows 7 Enterprise

Semmi probléma. Ő is linkelt onnan, kicsit lejjebbről, válaszként a feltett kérdésre, csakhát melléhalászott, mert huppertámadós szájbaverős általamindított topikot/posztot kértem linkelni. Mivel gabu nem hupper, így az a poszt amit linkelt, nem játszik sajnos :P
Ahogy ez sem támadós, nem szájbaverős.

Az pediglen hogy gabu autistának hívott, korábban keletkezett az általad linkelt posztnál (asszem).

Viszont tény hogy ama poszt hatására indult el offba az a téma.

Tegyük hozzá, hogy soha nem volt ölelgetős párbeszédem néhány hupperrel (pl te,zeller,NagyZ,psc,saxus,csuhi és még páran), de halovány emlékeim szerint soha egyiket sem küldtem el édesanyjába, vélhetőleg egyiket se qrváztam le, de legfőképpen egyiket sem fenyegettem semmivel, nemhogy szájbaveréssel (és vica-versa). Pedig élénk vitáink voltak egy-egy irományban.

Stomx pajtás (általam elkövetett) gyökérnek titulálása pedig megint nem szájbaverős, főleg nem támadósdi. (pics*ba el is felejtettem hogy itt mindenkinek mindent lehet, még ávh-zni is, csak ha én pofázok akkor van némi közfelháborodás). Pályafutásom során vélhetőleg ő az első aki kiérdemelte tőlem a "gyökér" titulust. Talán nem ok nélkül...
Ez a szellemi rövidnadrágos részemről marad is gyökér egy jóideig.

Elvetettem volna a sulykot? Lehet, viszont nem túl gyakori és nem vagyok vele egyedül...

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Én erre azt mondom, hogy túlreagálod az egészet és Te vagy a szarturmix motorja. Ha nem ugranál minden kis dologra, nem te lennél már lassan 2 hete a hupmeme /24h rovatában. Komolyan megéri hőbörögni egy arctalan nicknév miatt?

-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1
AMD Athlon X2 245E@3,1 GHz OC, MSI Radeon 6770 1 Gb GDDR5, Seagate Barracuda, Windows 7 Enterprise

Régóta nem arctalan az a nick, nincs hőbörgés. Amiket fent írtam az hőbörgésnek tűnik? Szerintem nem.
Hőbörgés részemről az aktív anyázás és gyalázkodás, nyíltan megfogalmazott szitkokkal. Ezek hiányában viszont szimpla társalgás - mint ez is.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Nem, nem az tűnik hőbörgésnek. Inkább az, hogy nekem nagyon úgy tűnik, hogy a múltban elszenvedett vélt/valós sérelmeidnek egyfajta gyerekes "revans" vágyát akarod itt kiélni, ami flamet, offot eredménye. Először csak azt hittem, hogy szeretnél felkerülni a meme-re, de már ott tartok, hogy azt gondolom Te akarsz lenni a top forrás a meme-n.
-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1
AMD Athlon X2 245E@3,1 GHz OC, MSI Radeon 6770 1 Gb GDDR5, Seagate Barracuda, Windows 7 Enterprise

Az ember szeretné azt hinni, Gabu csak túloz, mikor kijelenti, hogy errefelé tobzódnak a retardált hülyék, de látva ezt a "komoly" névtelen feljelentést (meg a sok baromságot, ami össze van hordva benne), kiegészítve az itteni színvonallal, hááát. Még az is lehet, hogy túl elnézően mutatja be a helyzetet...

Hozzátenném, azért vannak olyan fórumok, ahol az itteninél jóval nagyobb arányban fordulnak elő retardáltak. Most az, hogy éppen van egy droid, aki nem bírta feldolgozni az első felkerülését (egyetlen példányban volt fent a vaterás cybaverős posztja miatt, 300 másik user mellett kb. beleolvadt ott a környezetbe azzal), és összehordott minden baromságot butthurtből meg powerkodott agyatlanul, hogy hátha akkor nem lesz ott több másik posztjával is (el sem tudom képzelni, hogy ezt hogy gondolhatta) nem teszi az egész közösséget komplett idiótákból álló valamivé. Tény hogy van itt sok barom, de azért sok intelligens ember is maradt még, ha néhány kapott is már bant (igaz, bant kaptak retardáltak is bőven). Más fórumokon nem igazán szeretek kommentelni, mert még ez a kevés értelmes ember sincs a sok retardált mellé, itt néha az az érzésem, hogy a hülyébbek közé tartozom, máshol meg kb. elvenném a gyerekektől a cukorkát, ha beszólnék valakinek.

A vaterás után jött a többi. Először nem értettem, aztán később meg meguntam.
Az agyatlan póverkodás témájában olvass vissza az elmúlt 5-6 évből itt a hupon, beleértve azon témákat amihez hozzászóltál.
A hup milyenségének mércéje nem az a mérce amivel engem néhányan mértek., ne is keverjük ide. Tőled is kérdezem, ha ilyen negatív a véleményed a hupról, mit keresel itt?

"de azért sok intelligens ember is maradt még"
Úgymin saxus, NagyZ, mn3monic, stomx és haverjaik?
Kérdésem alanyai azután kerültek kiválasztásra, hogy Te droidnak, agyatlan póverkedőnek, baromnak, idiótának titulálsz. Nincs ezzel semmi probléma, alkoss véleményt ha kedved tartja. De ne felejtsd el úgy kezdeni, hogy Te is a retardáltak közé tartozol.
Más fórumokon meg azért nem kommentelsz, mert nincs olyan tartalom amibe belehányhatsz mn3monic haveroddal együtt. Merthogy értelmeset egyikőtök sem tud odabiggyeszteni, szimplán csak odahánytok, odafostok.
Nagyjából ennyire vagytok képesek. Én meg akár arra is, hogy egy az eladó által elbazilikázott vaterás üzlet során, vagy esetenként ha egy gyökér ávh-snak titulál engem, akár úgy pofonb*szkodnám az illetőt hogy kihugyozza a heréit. Nagy vonalakban, röviden-tömören.

Egyébként megértem a mondókádat, így csak egy régi mondással zárok:

"Sose' az a paraszt aki mezítláb száll a villamosra, hanem az aki annak a lábára lép."

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Tehát akkor szerinted aki oda került innen, az mind retardált. Főképpen azok, akik némi lázadást is mutattak a felkerülésük ügyében, ki így, ki úgy.
Mi a f*szt keresel itt, ha ez a véleményed? A gyűjteményben szereplők is díjazzák, hogy retardáltnak hívod őket?

a "komoly" névtelen feljelentést
Az nem feljelentés, csak egy snassz panasz, rinyálás. Nem volt névtelen, csak gabu nem írta ki az aláírást, illetve valós stat az említett bírság összege. Ezzel kapcsolatban akkor gyere ide vissza pattogni, ha a szabályozásokkal tisztában vagy a tárhely/tartalom szolgáltatást illetően.

A színvonal pedig nem most kezdett lefelé ívelni, főleg nem miattam. De ha tudsz olyan topikot mutatni a hupon, amit nem én nyitottam, de én sz*rtam telibe akkor jelezz.
Nézd meg a haverjaid mit művelnek egy-egy hup topikban, hátha még valóságosabb lesz a színvonal elemzésed.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Nekem? Ezt a szálat újra elolvasva _értelmezd_ ha képes vagy engem minősíteni, aztán rájössz, egyesek hogy megváltoztak valami/valaki hatására.
A kérdés újra felvetődött.
A mellékelt ábra szerint csak belehánysz mindenbe, ahelyett hogy az elejétől követnéd a témát. Pont ahogy itt is.
Hovatovább ez sem én voltam.
Tehát akkor tanulmányozzuk, melyikünknek mekkora problémája van a szövegértelmezéssel. Ha már megint ovi.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Látom felesleges elvárás a részemről, hogy a hülyeségeid helyett, esetleg megpróbálod értelmezni, amit leírtam.
Lásd:
"...aki oda került innen, az mind retardált..." vs. "...errefelé tobzódnak a retardált hülyék...".

Mellesleg fogalmam nincs, hogy az általad idézett dolgok vajon miként kapcsolódnak a témához, de ez már legyen az én bajom.

Nem csak az általam összetákolt listáról nincs fogalmad, hanem erről a topikról sem, meg az előzményeiről sem.
Osztod az álláspontot, miszerint itt sok a birka, azoknak meg a hupmemen a helyük, közben meg terelsz a szövegértelmezés rejtélyeivel.
Ne nekem magyarázd, ne nekem magyarázkodj, hanem azoknak, akikről a már megfogalmazott véleményt osztod.

Ha meg "legyen a te bajod", akkor ne osszad az eszet.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

Húúú mennyi rajongó van itt. Ti tartjátok szegényben az erőt arra, hogy böngésszen itt és szerkessze az oldalát. Ha ti nem lennétek, sokkal kisebb sikerélmény jutna neki.
Nem tudtam hova helyezzem ezt a szálat, mert túl sok volt az esélyes hely. Inkább ide dobtam.

Jól tetted. A hup kifogyhatatlan hupmeme forrás. Aztán meg csinálkoznak ha ott vigyorognak a 24h rovatban heteken keresztül. Lásd Tomika tagtársat!
-------------------- -----
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1
AMD Athlon X2 245E@3,1 GHz OC, MSI Radeon 6770 1 Gb GDDR5, Seagate Barracuda, Windows 7 Enterprise

Látod, mennyit kell mártírkodnom azért, hogy az én irományaim lenyomják a többiekét a lap aljára! A hála meg a mellékelt ábra szerint.
Egy-egy ilyen topik pedig kifogyhatatlan forrás, ha szeretné valaki megszámolni, mennyien járkálnak ide annak ellenére, hogy rühellik a hupot, retardáltnak tartják a fórumozók szépszámú részét, valamint szeánszokat rendeznek minden újabb hupmeme bejegyzés alkalmával.

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"

"szeánszokat rendeznek minden újabb hupmeme bejegyzés alkalmával."

Nem tudom ki nyitotta az "Hupmeme - Áldás vagy átok" topicot. Nézz már magadba ember. Csak hülyét (jelenleg divatosan: retardált) csinálsz magadból.

-------------------------
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1
AMD Athlon X2 245E@3,1 GHz OC, MSI Radeon 6770 1 Gb GDDR5, Seagate Barracuda, Windows 7 Enterprise

Bocsánat, azt hittem ez egy fórum, ahol szerteágazó témakörökben lehet kérdezni a látogatókat.
Ha figyelmesen elolvasod azt a topikot az elejétől kezdve, akkor biztosan kitűnik belőle, hogy én kifejezetten nem szeánszot rendeztem a hupmeme bejegyzések születésének tiszteletére.
Tessék szíves lenni megmondani, akik hasonló topikot nyitottak a témában, azokat miért nem hülyézed le?

--
compaq n610c
"...és micsoda zajt csapott!"