Szerver elhelyezés Győri adatparkban?

 ( log69 | 2012. március 25., vasárnap - 20:45 )

Sziasztok,

Tudnátok ajánlani Győri szerver hosting céget és véleményt mondani róla? Polcos szerver elhelyzés érdekelne. T-online Teleki L. utcai telephelyét nézegetem.

Esetleg még arról infó, hogy a szerverhez való hozzáférés 0-24-ben is lehetséges-e? Titkosítás miatt kézi beavatkozás fog kelleni minden induláshoz.

Előre is köszi!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

miért nem tőlük kérdezed meg hogy mit nyújtanak? félsz?

Nem értem a kérdést. Beszéltem velük és egyeztetni fogok, ajánlatot is kértem több helyről, de a másik oldal véleményére vagyok kíváncsi.

Szegeden nekunk kozel ugyanazokkal a parameterekkel szolgaltat a T, mint a DP -ben(illetve elozoleg az AP -ben); ebben ugye benne van a fizikai beavatkozas is, operatori szolgalat idotartama alatt (0-24).
Hasonlora lehet szamolni Gyorben is szvsz.
Amugy itt vannak a parameterek.
Tapasztalati szinten:
-Parametereknek megfelelo a kiszolgalas; sok esetben felul is muljak azokat. A videki adatparkban "kiemeltebb" ugyfel vagy, igy mindenkepp jo valasztas lehet.

Kösz. Ezt olvastam én is, így szimpinek tűnik. Árat még nem tudok, de ha beleférne a mostanában általános (ahogy láttam) 15k / hó körülbe fix ip-vel, akkor részemről megyek hozzájuk.

T-n kívül van egyáltalán más választás Győrben? Tudtommal nyárra elkészül az Invitel adatparkja is, de azon kívül más hasonló színvonalú szerver hosting szolgáltatóról tud valaki?

Ha csak a jelszóbeütés miatt fontos a Győr, akkor szerintem azért nézz körül máshol is, mi pl. az integrity-nél bérlünk vasakat, ott telefonhivásra ráaggatják az IP-konzolt, azon lehet jelszavazni, fsck-zni, meg ami épp szükséges.

--
"A herceg én vagyok."

sőt, még olyan is van, ahol folyamatosan elérhető a konzol, VPN-en keresztül.

Még az OS installt is tudod intézni távolról.

A legtöbb szervernek van dedikált management portja amin ki-be kapcsolgathatod a gépet, és folyamatos IP konzolod van. Ehhez max egy plusz IP címet kell kérni.

Kösz.

Legjobb tudomásom szerint Győrben is 24 órás operátori ügyelet van, és van IP konzol is.

Sziasztok!

Van valami változás a városban?
Van a T-n kívül más szolgáltató is?

Köszi!
--
Debian Linux rulez... :D

Ahogy látom nincs infó... :(

--
Debian Linux rulez... :D