Ezereves topikok up(p)olasa

 ( nanto | 2012. január 28., szombat - 11:28 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ertem en, hogy az ember szeretne bebizonyitani, hogy utananezett a problemanak, mielott kerdezett, es ezert egy regi topik ala kommentben tette fel a kerdeset, bar mar ennel is zavaro, hogy az ember valaszol egy 2007-es kommentre ugy, hogy eszre sem veszi.

Viszont amit nem ertek: olyan topikokat, amiket a 2005 utani "hupdrupal" meg sem tud rendesen jeleniteni, mi ertelme van up(p)olni? Legalabb ezt az egyet mellozzetek mar. Vagy Trey, nem lehetne valahogy read-only-va tenni ezeket a topikokat?

Szerintem amúgy jó dolog tud lenni, csomó érdekes topic tud előjönni. Pl. ilyen gyöngyszemek (bár ezt pont valakinek a nosztalgiblogjában láttam azt hiszem):

http://hup.hu/node/17985#comment-143420
és
http://hup.hu/node/17985#comment-143424

plusz egy csomó komment. Nagyon érdekes visszanézni, hogy 7 évvel ezelőtt mire (nem) gondoltak volna az emberek, hogy pár (2-3) év múlva a mindennapjaik szerves része lesz (iPhone megjelenésétől, mondjuk).

amig nem akar ra valaki valaszolni, addig jo is :) magamtol en is olvasok ilyeneket, de szigoruan csak olvasok

:)

...na mindegy :)

Az ezerévesben lévő kérdés - megoldás aktualitását veszti? Aligha. Nyissunk n+1. új topikot _ugyanannak_ a problémának vagy árnyalatnyi eltérés megoldására?
Mielőtt felteszem a kérdés, a keresőben vadászok egy legközelebbi topikot és oda felteszem.
Anno úgy tanítottak, hogy feleslegesen ne nyissunk új topikot minden apróság miatt és ez szerintem így van rendjén.

Az pedig, hogy 2007-es hsz-re új érkezik, nem gond. Lehet, hogy az 1 évvel később rátalálónak éppen az a válasz fog segíteni és _ezért_nem_kell_új_topikot_nyitnia.

mert a Linux pont arrol hires, hogy ami 2007-ben mukodott valahogy, arra most is pont ugyanaz lesz a megoldas, sot, meg a 4 eve nem fejlesztett projektek binarisai is el fognak rajta indulni

nem beszelve arrol, hogy az up utan sokan ramennek artalanul a topikra, es nem veszik eszre, hogy egy 3 eves kommentre valaszolnak ("mar masfel eve van automount a pcmanfm-ben, mirol beszelsz megis?" es tarsai), nem szamit senjki arra, hogy nem 2012-es kommentre fog valaszolni

szemelyes kedvencem:
http://hup.hu/node/23635#comment-1104001

A bash, perl, c, apache trükkök nem sokat változtak az évek során.
Az, hogy valaki firefox v. 1.0-ról beszél, az meg csak feltűnik :)
Amiről meg te beszélsz az figyelmetlenség. Kiküszöbölhető esetleg úgy, hogy az x évnél régebbi hsz-ek dátuma piros lesz vagy ilyesmi.
Ahogy mások is említették, sok gyöngyszem található a régi topikokban amit kár a süllyesztőbe hajítani csak mert páran régi hsz-ekre válaszolnak ami a kérdező számára már nem aktuális :) Másnak lehet, hogy hasznos. Ilyet is láttunk már.

A személyes kedvenced kifejezetten mosolyfakasztó. Megfosztanád az HUP userek ezektől az élményektől? :)

"Kiküszöbölhető esetleg úgy, hogy az x évnél régebbi hsz-ek dátuma piros lesz vagy ilyesmi."

volt mar ilyesmi otletem itt, de elvetettek

"Ahogy mások is említették, sok gyöngyszem található a régi topikokban "

Olvasasra jok is, nem toroltetnem oket, csak read-only-va tennem, nem lehetne rajuk valaszolni. Sot, azt is csak akkor, ha annyira regi a topik, hogy a 2005 utani Drupal mar nem tudja rendesen megjeleniteni

Az ezeréves topik felhozásának is van, annyi értelme, mint _ennek_ _a_ _vadonatúj_ topiknak!
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

aminek meg mindig tobb van mint ennek a kommentnek

vagy ennek. oh wait. :)
--
cythoon