HUP Olvasók Választása Díj 2003-2011

A 2011-es volt a 9. "HUP olvasók választása díj" szavazás, ami elég sok ahhoz, hogy érdemes legyen visszatekinteni kicsit. Ezért összegyűjtöttem az elmúlt évek eredményeit, és megnéztem hogyan változtak a trendek az egyes kategóriánkban. Az összesítés nem volt egyszerű, és 100%-nak korrektnek sem tekinthető, hiszen nem minden évben ugyanazok a kategóriák voltak, a kategórián belül megváltoztak az elemek, az is előfordult, hogy egy kategória nevet és egy kicsit fókuszt is váltott. Pl. a kedvenc verziókezelő kategóriába, kezdetben csak nyílt eszközök nevezhettek. Az átláthatóságkedvéért csak az első néhány meghatározó elemet vettem minden szavazásból. A kategóriák változásai miatt persze nem is sikerült trendet készíteni valamennyi valaha meghirdetett kategóriában, így összesen 15 kategóriában vannak eredmények, ott sem mindig mind a 9 évből. Ezen nehézségek ellenére azt hiszem tanulságosak az eredmények.
A trendeket nem is szeretném kommentálni, beszéljenek a számok, aztán mindenki azt olvas ki belőlük amit szeretne.Hozzászólások

Szep munka. Koszonom! (En is meg akartam csinalni...)

like, thx
amugy, mielott paran a szavazok szaman kezdenenek karogni, en pl regen vegigszavaztam mindig mindent, iden, sot mar tavaly is meg mar csak ami erdekelt kategoria.