HUP Olvasók Választása Díj 2003-2011

 ( traktor | 2012. január 25., szerda - 22:19 )

A 2011-es volt a 9. "HUP olvasók választása díj" szavazás, ami elég sok ahhoz, hogy érdemes legyen visszatekinteni kicsit. Ezért összegyűjtöttem az elmúlt évek eredményeit, és megnéztem hogyan változtak a trendek az egyes kategóriánkban. Az összesítés nem volt egyszerű, és 100%-nak korrektnek sem tekinthető, hiszen nem minden évben ugyanazok a kategóriák voltak, a kategórián belül megváltoztak az elemek, az is előfordult, hogy egy kategória nevet és egy kicsit fókuszt is váltott. Pl. a kedvenc verziókezelő kategóriába, kezdetben csak nyílt eszközök nevezhettek. Az átláthatóságkedvéért csak az első néhány meghatározó elemet vettem minden szavazásból. A kategóriák változásai miatt persze nem is sikerült trendet készíteni valamennyi valaha meghirdetett kategóriában, így összesen 15 kategóriában vannak eredmények, ott sem mindig mind a 9 évből. Ezen nehézségek ellenére azt hiszem tanulságosak az eredmények.
A trendeket nem is szeretném kommentálni, beszéljenek a számok, aztán mindenki azt olvas ki belőlük amit szeretne.Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Szep munka. Koszonom! (En is meg akartam csinalni...)

Webes mail kliens feltörése nem semmi 2010 körül. Gondolom a gmail áll az egész mögött.
--
http://neurogadget.com/

Mivel idén szerepelt a kategóriában először, ezért a feltörés szót nem tartom indokoltnak.

Egyébként senkinek nem tűnt fel az itt hozzászólók közül, hogy ez a bejegyzés volt kint a főoldalon olyan 1 hete?

Ritkan nezek fooldalt ;>

Ja, hupsz. Kösz az infót. :)

--
http://neurogadget.com/

Ja. Lehet, hogy illett volna beleirnom. Csak azert raktam ide is, mert a fooldalas flash-es ize nekem nem annyir ajott be, meg irtak is paran, hogy nem latjak.

like, thx
amugy, mielott paran a szavazok szaman kezdenenek karogni, en pl regen vegigszavaztam mindig mindent, iden, sot mar tavaly is meg mar csak ami erdekelt kategoria.