Alkalmazásfejlesztő (Flash/Flex, C#) állást keresek

Fórumok

UPDATE:

Flex (Adobe Air)-be kezdek belerázódni, így jelenleg olyan (főállású) munkát keresek, ahol ezt a tudást kamatoztathatnám. Egy desktop projectet fejezek mostanában be, ahol többablakos üzemmód, hangjelzés, nyomtatás, HTTPService request/response, dock/taskbar menü témaköröket érintettem. Egy saját projectben az SQLite adatbázis manipulációba, illetve a Cairngorm 3 és Parsley framework-be is sikerült betekintést nyernem. Mobilalkalmazásban csak egy-két kisebb view-based próbaprojecten vagyok túl, amik közt szerepelt SQLite DB manipuláció, Swipe gesture.

Szívesen nyitnék C# felé is (amivel sajnos még nulla tapasztalatom van), ha Flex-re nincs igény jelenleg, illetve a natív mobilprogramozást sem ellenzem iOS/Android/WP7 vonalon.

Szóval alapvetően jelenleg data-driven desktop/mobilprogramozás témakörben keresek munkát, és szívesen bővíteném tudásomat akár az általam jelenleg ismert technológiákat jobban megismerve, vagy új technológiák/megoldások tanulásával, leginkább csapatban dolgozva.

Szerk: git-et is elkezdtem használni command-line-ból, az alapok (commit, rm, checkout, merge, branching) már mennek, de itt is van hova fejlődnöm.

---------------------------

Sziasztok!

A tárgyban említett technológiákkal kapcsolatos munkát keresnék.

Technológiák, amiket fel tudok használni:

- PHP, MySQL
- HTML + CSS
- JavaScript (kisebb scriptek)
- ActionScript3
- SVN (tortoiseSVN-nel), git (github-on, még csak ismerkedem vele)

Minimális:

- Java
- C
- C++
- JQuery

ismeretem is van.

PHP tudásomat közepesnek mondanám. Nem ismerem minden csínját-bínját a nyelvnek, de átlagos feladatokat meg tudok vele oldani. Legutóbbi munkám egy érintőkijelzős terminálon futó Flash játék volt, három gyűrű, a gyűrűknek egy darab kombinációja nyer. Az UI-t Flashben, a program működését OO PHP-ban, az adatbázist MySQL-lel oldottam meg. A Flash és a PHP közt Flash -> PHP irányban POST-ban, PHP -> Flash irányban XML-ben mentek az adatok SimpleXML-lel generálva.

Flash tudásom szerintem haladó, Flex-et viszont még csak most kezdtem el tanulni. 2005 és 2007 között a Művészetek Völgyében Multimédia CD-t csináltam a Magtárlap számára, ezen kívül részt vettem különböző Flash projectekben is. Jelenleg egy YNAB-hoz hasonló Air programon dolgozok, saját, tanuló project. Úgy tervezem, hogy ahogy használható állapotba kerül kiteszem GitHub-ra. Jelenleg egy komponensem elérhető ott.

Szívesen tanulok új dolgokat. A Flex-alapú asztali, és mobilprogramozás ami jelenleg célkitűzéseim közt szerepel, de akár natívan is szívesen programoznék Androidra, esetleg iOS-re, WP7-re egy kis tanulóidő után.

HTML-lel, CSS-sel egyszerűbb layoutot össze tudok rakni, de nem vagyok sitebuilder. Használtam Joomla-t, illetve Wordpress-t is.

Pár elérhető referenciám:

Flash:

http://hevi.hu/upload/munka/3d_web/index.html
http://hevi.hu/upload/munka/slider_web/index.html

HTML+CSS:

http://hevi.hu/upload/munka/szabomotor/
http://hevi.hu/upload/munka/agyszekreny/
http://hevi.hu/blog (egyelőre ilyen)

Bejárós, táv-, és folyamatos project munka is érdekel, leginkább megbízásos formában.

Hozzászólások

Nem írtál város, vagy mindegy, ha kell költözöl is?:)

Szia,

nálunk folyamatosan vannak nyitott pozíciók, így mindig beugorhat valami - pl. most junior android fejlesztő is kilátásban van...de elképzelhető, h rövid időn belül lesz olyan is, ami neked még jobban tetszene.

küldd el angol nyelvű CV-d referenciákkal, az alapján pedig megkeresnénk az éppen aktuális nyitott pozíciókkal :)
a@pulilab.com

kik vagyunk?
A Pulilab egy StartUp, nemzetközi IT projekteken dolgozunk (dán, norvég) már egy éve itt Budapesten, a csapat innovatív, dinamikusan fejlődő, minden adott ahhoz, hogy kreativitásunk, innovativitásunk kibontakozhasson. :)

üdv.,
A
pulilab.com