ephone vs iphone

 ( agoston | 2011. szeptember 27., kedd - 9:52 )

http://www.facebook.com/ephonemagyarorszag/posts/278331592185232

Na most már aztán tényleg elmennek a jó büdös ... melegebb éghajlatra. Törjön le a kezem ha még egyszer ALMA terméket veszek

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Steve Jobs zokogni fog miattad. Te szornyeteg!

remélem is ! :)

most komolyan, csak én látom ezt gázosnak?

Jobsnak nem sok köze van ehhez. Senkinek nem tűnt még fel, hogy azóta van a nagy pereskedés amióta Tim megkapta az irányítást? És az nem egy hónapja volt.

Engem baromira nem érdekel, hogy ki kit perel, nem ez alapján veszek meg bármit is.
_________________________________________________________
Thanks Michael
"nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy mit szeretnék, arról nincsen fogalmam." By vasy05

Nem. Szerintem is szánalmas.
Pláne úgy, hogy az iphone itthon nem magyar védjegy, az eu-s védjegy más áruosztályra vonatkozik, és az ephone <-> iphone kifejezések magyarul nem összekeverhetők.
Pont az ilyen szánalmas perelgetések miatt vannak szerintem egyre többen, akik nagyon tudnának örülni, ha a Samsungnak sikerülne betiltatnia az iphone 5-öt :)

[fun]
ne vegyél almás terméket, bojkottáld :)
[/fun]

Nincs almás termékem ;) És egyelőre nem is terveztem, hogy vennék. Viszont ebbe nem fog belerokkanni az almás cég, mert van egy csomó zombi, aki megveszi helyettem is :D

Na jah tipikus applehater gondolkodás. Az persze eszedbe sem jutott, hogy valaki azért vesz újra apple terméket, mert elégedett volt egy korábbival.
Vannak zombik, de melyik gyártónak nincsenek???
_________________________________________________________
Thanks Michael
"nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy mit szeretnék, arról nincsen fogalmam." By vasy05

Na jah tipikus applefan gondolkodás. Ha valaki úgy gondolja, hogy nincs szüksége apple termékre, akkor az már csak applehater lehet, mi?

Vagy csak a zombi kifejezés bántott ennyire? Azt azért ugye senki nem tagadja, hogy az apple-nek van a legtöbb olyan vevője, aki valójában annak ellenére vette meg az adott terméket, hogy nincs is rá szüksége, vagy nem feltétlenül pont erre van szüksége. Üzleti szempontból ez természetesen a cég oldaláról zseniális húzás, de a vevők meg pont ettől zombik :)

Nem... :)
+1
---
"Szép Mező Szárnya jel alatt született, Szívébe írva gyönyörű üzenet: A világon élni csak hősként érdemes, Rajtad a sor, hallod, mondd tovább, Énekes!" P. Mobil - 1978

Ha indítanék egy Coca-Cula nevű céget, akkor a Coca-Cola lendületből perelne, mert olyan mocskos szemetek, mint az Apple, igaz? Nincs jobb dolgod, mint ezen háborogni?

cight lola, nanta farancs es cinta fatron

http://www.youtube.com/watch?v=Bw2kZmL5CTA&hd=1

:DDDDDDDDDDDDD