Galaxy S és Gingerbread

Fórumok

Sziasztok!

Kérdésem a következő lenne: Frissítette-e már valaki Galaxy S-ét android 2.3-as rendszerre? Én megtettem (gyári firmware), minden működik, kivéve az adathálózatot. Valami ötlet, hogy hogyan lehetne javítani? aLogviewer-ben semmi releváns infót nem találtam. A hálózaton való regisztrálás pedig sikeresen befejeződik (legalábbis ezt írja), csak a kis 3G ikon nem hajlandó megjelenni.

Hozzászólások

En frissitettem egy ideje, gyari JVQ. Az apn-t beallitottad rendesen? Sztem ott lesz a gond, mert nalam hibatlanul megy a 3g meg tobb ismerosnek is, akik ugyanezzel a rommal hasznaljak.

Frissítenék én is, de nem igazán merek belevágni. Most 2.2-es firmware, I9000XXJPM alapsáv és 2.6.32.9-es sztupy-féle kernel van rajta, amit az előző tulaj hegesztett rá. Nekem elég lassúnak tűnik, jobb lenne ha valami gyári, frissíthető rendszer lenne rajta. Tud ebben segíteni valaki?

--
[ Falu.me | Tárhely | A Linux és én ]

Én nemrég tettem fel a 2.3.4 XXJVQ rom-ot és eddig igazán jól muzsikál.
Ez a video talán segít: link

Bár a frissítés nem KIES-en keresztül megy, hanem Odin-nal, de abszolút nem vészes és persze így gyorsabb lekövetni a legújabb romokat, mint hivatalosan, KIES-en keresztül. Ez azzal az előnnyel is együtt jár, hogy ha elégedetlen vagy valamivel, akkor fogod az Odin-t és másik vagy akár frissebb (már ha van) romot raksz rá.

Lehet off, de djuice APN configot tud valaki mondani? :) Most is működik a mobilnet, de még is küldözgeti az SMS-t, hogy nem kóser valami.