Go, Ric!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Better late than never. BOTTOMS UP 👞🍾

A post shared by Daniel Ricciardo (@danielricciardo) on

A pódiumon zavarában elfelejtette, de bepótolta!

😂🤣👏🍾

Hozzászólások

Van benne valami undorító. Biztos szokás, csak nem a legjobbak közül való.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Nem szokas, hanem meme. Ismetelten (3 even belul masodjara). Ahogy a fiatalok fogadasbol pl. szilveszteri rakettaat dugnak a seggukbe es begyujtjak, vagy epp egy marek nyalkas lejart kutyakajat tomnek a pofajukba ket liter tejjel oblitve huzora. 42 evesen en meg ertem (elfogadni kevesse tudom, bar jot rohogok rajta) de 10 ev mulva mar ugyanazt fogom irni, mint te :D es en sem fogom erteni. Vagyis helyesbitek, lagzis memenek meg akkor is jo lesz aaaahaahaha

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Jól jár vele a McLaren. Ha nem is minden autóval mint Alo, de egy kicsit komfortosabb autóval nagyon jól megy. Most, hogy szemmel láthatóan átlépték a McLarent  azért biztos elgondolkodik, hogy jó döntés volt e.

Perez és Hulk., de jót mentek. Sajnálnám ha kimaradnának.

Vettel szerződtetését még mindig nem értem.

De ő jól járt-e a McLaren-nel, aminek komoly pénzügyi gondjai vannak, el kellett adniuk a HQ-t, amit aztán visszabéreltek stb. Nem vagyok benne biztos. Ami azért kár, mert Alo távozásával nekem Ric lett a favorit. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Alo jön vissza.

Hulk nagyot ment, le a kalappal, szurkoltam neki. Több olyan pilóta is van a mezőnyben (pl. Grosjean stb.), aki helyett sokkal szívesebben látnám Hulkenberg-et.

Vettel-t sose tartottam nagyra, de szerintem annyira azért nem rossz, mint amilyennek most látjuk. Szerintem szándékosan tesz alá a Ferrari-nak. Meg is érdemlik, egyébként.

trey @ gépház