Lezárult a 24 milliárdos szoftvertender

A Napi-Online híre szerint A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (KSZF) nettó 24 milliárd forintért vásárolt Microsoft-, Novell-, valamint nyílt forráskódú szoftvereket.

"Nettó 24 milliárd forintért Microsoft-, Novell- és nyílt forráskódú szoftvereket vásárolt a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság - az eredmény a Közbeszerzési Értesítő legutóbbi számában jelent meg. Az ajánlatkérés 24 milliárd forintos keretmegállapodásra szólt. Az MTI-Eco híre szerint közigazgatási és oktatási szoftvereket kell szállítaniuk a cégeknek, emellett a korábbi licenceket három kategóriában bővíteniük kell. Első a Microsoft, második a Novell, míg harmadik a nyílt forráskódú szoftvercsoport. Az elsőre 12 milliárd, a másodikra és a harmadikra 6-6 milliárd forint a keret. A szállítási lehetőséget 28-an nyerték el, közöttük van a Synergon Rendszerintegrátor Kft., a KFKI Rendszerintegrációs Zrt., a Bull Magyarország Kft., a Novell PSH Kft., a Hewlett-Packard Informatikai Kft. és az ULX Nyílt Forráskódú Tanácsadó és Disztribúciós Kft."

Forrás:
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=420059

Gratulálok az ULX Kft.-nek a sikerhez!

Hozzászólások

Gratula minden nyilt forrást támagó nyertesnek

Hol itt a válság? Amíg gondolkodás néklül szórják a pénzt, én nem beszélnék semmilyen megszorításról, nemhogy válságról.

Szép summa. :)
Remélem ez némileg megnöveli a Red Hat vonal hazai népszerűségét is. :)

>>: sys-admin.hu :<<