Grúzia

A blogbejegyzéseken végig nézve azt hiszem off-topik nem létezik. Lehet Magyarországon grúz bort venni? Én próbáltam utánanézni (google, naná), de sikertelenül. Aki otthon van ilyen témában, annak lehet, hogy sima ügy. A hozzászólásokban szívesen veszem, ha írtok üzletneveket. Vagy éppen ha valakinek lapul otthon a szekrényben, el lehetne boltolni :) Azért ne olyan borokra gondoljatok, amiért vagyonokat fizetnek.
Az off-topik érzet csökkentése érdekében egy kis telekom témát is felvetek. Milyen furcsa, hogy míg grúz mobilszámot 8 ft / percért tudok hívni, bármely magyar szolgáltatót ennél csak jóval többért lehet. Nyilván az első tarifa az VoIP, no de akkor is.

Hozzászólások

Napvirág Étterem és panzió, Budapest II. ker., Napvirág utca 5.

ez elvileg egy gruz etterem

+URL

Ez már nem érvényes?
"Mindazonáltal immár nem kell Ukrajnáig szaladnia annak, aki feltétlenül grúzzal oltaná szomját, elég kiautózni valamelyik Corába, és az orosz cuccokat forgalmazó Arbat élelmiszerboltokban – a Finn Kereskedelmi Kft. közreműködésével – vígan rácsodálkozhat a Teliani Valley boraira."

Nem, csak következtetés.
Mivel ők Oroszországból és Ukrajnából hozzák az árut, és Oroszországban grúz bort nem kapsz (maximum nagyon speciális helyeken), Ukrajnában szintén ritka. De egy próbát megér, ha a másik említett helyen nem találsz.

--
Kum G.
www.kumgabor.hu

Ennek mi az értelme?
____
Semmi sem biztos. Még az sem biztos, hogy semmi sem biztos.

Lehet, hogy Magyarországon jobb borok készülnek. Nem tudom, igazi ínyenc sosem voltam. Inkább az édes borokat szeretem, meg a Fütyülős termékeit (miután pálinkának nem szabad hívni).
Grúz bort személyes indittatásból szeretnék venni egy palackkal, egy fotó erejéig kellene, utána természetesen eredeti céljára is felhasználnám, ha már úgyis beszereztem egyet :)