A CIA nyilvánosságra hozta az összes ufóaktivitásokról szóló dokumentációját

Felkerült a netre az 1980-as évekig visszamenőleg a CIA összes ufóaktivitásokról szóló dokumentációja – ITT meg is nézheted, sőt, le is töltheted.

Hozzászólások

Miért érdekes bárki számára, hogy valaki látott valamit, amiről nem tudta, hogy mi az?

Szerkesztve: 2021. 01. 13., sze - 22:52

Véleményem szerint a következő terv az, hogy szimulálnak egy UFO találkozást, hogy azzak krízist idézzenek elő. Erre készítik elő a lelkeket, rengeteg UFO-s hír várható a közeljövőben. Már volt is pár, például valami kutató azt mondta egy űrojjektumra, hogy tuti hogy idegen űrhajó, mert hiszen fényes és hosszúkás :-)

Valamelyik régi Galaktikában volt egy novella, amiben valami idegen hódítók ellen küzdött az emberiség a Földön, és az volt a csattanó, hogy nem is volt semmiféle idegen támadás, de össze akarták rántani, egységesíteni akarták az emberiséget azzal, hogy végre színre lépett egy igazi "külső" ellenség.

Nyilván fogalmam sincs, működne-e az ilyen összefogás, vagy hogy mi lenne a következménye (elvégre a lényeg mindig a részletekben van), de egyáltalán nem számítok arra, hogy bármiféle lényegesre vagy újdonságra fény derülne ezekkel az ufódokumentumokból.

Esti film helyett ez a 3 rész youtubeon:

Földönkívüliek 1/3 | Űrkutatás magyarul
Földönkívüliek 2/3 | Űrkutatás magyarul
Földönkívüliek 3/3 | Űrkutatás magyarul

Mond érdekeseket a srác, egyébként a csatornáján érdemes körülnézni, sajna nincs annyira sok cucca.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!