Hová tűnt Damon Trump?

Elvileg Trumpot napok óta nem látta senki. A Capitolium attack óta letiltották mindenhonnan, állítólag egy Twitter videót még feltettek, amiben furákat beszél, és/de pár órája ez is elérhetetlen. 

De annyira, hogy minden a videóra nyíló link nekem egy ilyet mutat:

https://imgur.com/REfJIrH

Van egy CNN videó, amiben elérhető a twitteres beszéd, és többen jelezték, hogy a nyakkendő felett a nyakánál fura fekete valamik jelennek meg néha, mint egy fake videón. Szerintetek is?

https://videa.hu/videok/hirek-politika/where-is-donald-trump-cnn-fake-v…

Hozzászólások

Azta k**va!  Nekem kisembernek azért egy ilyen kicsit rémisztő is, tök szar világot vizionáltat a tech óriások hatalma.

Más:
> A leköszönő elnök azt üzente követőinek, hogy már tárgyalásban vannak más oldalakkal egy esetleges ottani csatorna indításáról. Trump üzenetében nagy bejelentést ígér. Valamint azt, hogy csapatával már vizsgálják annak lehetőségét, hogy saját közösségi oldalt építsenek már a közeljövőben.

Szóljon már valaki neki, hogy a hundub fut és minden fasza, jöhet ide! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Ha még szabadlábon lesz.

Azt olvastam, hogy mindenféle, az elnökség miatt  elmaradt vizsgálatok indulhatnak újra, és komoly retorzió fenyegeti. Ezért is volt neki égető szüksége az újabb négy évre.

Viszont azt is írták, hogy az új elnök el szokta engedni elődje büntetését. Nos, Biden helyében én a 6.-ai események miatt semmit nem engednék elé neki, semmi amnesztia.

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Ez nem ilyen egyszerű, sőt. Amúgy pár napja én is azt mondom semmi amnesztia, hiszen így lészen valószínű a polgárháború. Akkor szerintem majd lesz fegyver is az embereknél, ha behatolnak valahová rendet tenni. Csak ki kell venni a párna alól, ott ennyi a feladat.. Úgyis annyi demokráciát exportáltak már az USAból és annyira kurvastabil minden amihez hozzányúltak, hogy sokak szerint ideje magukon is érezni hasonló "stabilitást". Trump pártiak vs Biden pártiak, négerek vs fehérek, mindenki vs mexikóiak. Folytathatnám - de a lényeg az, hogy lesz aki örül a folyamatoknak, pl. meglepne ha Kína nem próbálna beavatkozni a dolgokba katalizátorként már most.

BTW olyan békét senki nem fog kötni, illetve nem fog ilyesmi szándékokhoz asszisztálni, mint az tette Trump. Ez nagyon fog hiányozni a következő időkben, csak szólok. Idáig fog érződni eme hiány. Bár majdnem elfelejtettem, hogy Trump fehér is meg heteró, meg keresztény szóval ilyen "rémisztő képződmény", vagy hogyan mondják hazánkban a dekadensek manapság... Úgy rémlik így nevezik őket, szóval lehet nem szabadott volna elismerően szólnom róla - és meglehet, hogy azt sem szabadna mára leírnom, ahogyan a "demokrácia fellegvárában" minimum botrányosra sikeredett a választás. Mintha valami poszt-szovjet államban lett volna lebonyolítva, de komolyan. Legyen ez utóbbi intő példa Európában: jelen formájában egy nagyon könnyen zavarossá tehető intézmény, beláthatatlan következményekkel.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

"amit úgy elcsaltak"

Én ilyet nem mondtam szó szerint, de ha itt már tartunk: rengeteg a furcsaság ezzel kapcsolatban. Azt nem gondolod komolyan, hogy a republikánus oldal csalta.. Mit csalt el, hogyan csalta el? Habár szemmel láthatóan megvoltak a csalások és befolyásolások lehetőségei. "Ha" valaki élt velük, azt én nem a Trump-oldalon látom, ezt simán le tudom írni. Trumpék sokkal inkább elbaszták a puha-pöcsüségükkel.

Ki a fenét érdekli kik hagynak el kit, miért hagynak el? Kissé hajaz a sztori arra, ahogyan állítólag az országunkat sokan meg akarják szabadítani a "zorbántól", mert.. mittudomén, a szokásos ajvék, vállalhatatlan stb. Ezt az embert és csapatát megszavazták 4 évre egy ~8 milliós országban, szerencsére a fentinél sokkal tisztábban bonyolított választás által. Kiugró történések nélkül ezután mi van? Statisztika szerint az utcán sétáló szavazók közül majd' minden második reá szavazott. Trump esetén is ez van. És épp a szólásszabadság az, amellyel majd a következő törvényes választásokig lehet ezt továbbvinni, vagy épp akkor eltéríteni egy másik útra. Hol van itt szólásszabadság, kérdem. Ki fogja majd egyszer a hatalmasra hizlalt információs multikat számonkérni ezért? Vagy mi több, ki fogja nyíltan a saját oldalára állítani őket? Hiszen immár az "infóbankárok" írják a történelmet. Cukkerbácsi beszarva állt a bíróság előtt, majd vidáman sétált ki. Kérdem én, ki fogja számonkérni ezeket az elszalasztott lehetőségeket (is)? Nem volt idő átgondolni hová tartunk? 72 éve írt Orwell valamit úgy rémlik. 72 éve, basszameg.

Jó lenne, ha ez a módi nem gyűrűzne be nagyon mélyen Európába. Itt szerencsére (még) nem gyakori, hogy választások előtt ezt-azt tiltson, moderáljon, megjelöljön valamely hangsúlyos ITmulti, vagy épp a számára szimpatikus ($) tartalmat tolja előre a politika útján.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Itt Európában szerencsére nincsenek még ilyen szinten primitív, retardált és felelőtlen vezető* politikusok, mint Trump. Ő előtte volt tiltva a közösségi médiában bármelyik másik elnök az USA-ban? Értem a helyzet veszélyét (IT multi vonatkozásában), de az éremnek 2 oldala van és a másik nélkül egyik sem vizsgálható magában.

* szerkesztve

"primitív, retardált és felelőtlen"

Ez mind szubjektíven odaragasztott jelző, a saját szavazótábora pl. a másik oldalra mondja ezeket. Sőt, én arra a demens zombira tudnék meredekebbet is mondani. De biztosan nem tiltanám sehol. BTW akár szubjektív, akár objektív a megítélése, ezt nem a multi dolga eldönteni és legkevésbé korlátozni a saját érdekei mentén. Itthon a Facebook törli a MHM oldalát? Krrr hát ez a szólásszabadság szöges ellentéte, undorítóan megoldva, egyoldalúan és zsandárt játszva. Nyilván valaki zsoldosaként. Én senkit nem korlátoztam volna, most sem korlátoznék senkit - normális körülmények között ezek a dolgok be lennének árazva természetes úton, mesterkedéstől mentesen. Amúgy is, adott országba becsempészhetem egy multi szolgáltatásását, aki majd az ország törvényei fölött játszik? Hahahaha.

Jaja, az éremnek két oldala van.. amiből itt az egyiket rendszeresen elhallgattatták. Visszataszító módon, amelyet akár a Biden-oldal is szóvá tehetett volna. Gondolom értik ők mi a dörgés. De nem baj, így legalább látható volt, honnan fúj a szél. Úgy értem mindenkinek látható.

Döbbenetes az egész ahogyan van. A "balkán" ehhez képest jóval egyenesebb és kevésbé képmutató. És onnan, jó messziről még van pofája bárkinek elítélni akár a törököket, stb.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Szubjektív valóban. Nem akarom elhinni, hogy szerinted Trump megnyilvánulásai egy amerikai elnökhöz méltóak. Ráadásul most konkrétan káros volt. De amúgy nincs elnémítva, biztos van olyan felület, ahol közölheti a véleményét. Itthon is ezen sírnak ellenzéki politikusok, hogy jajj sajtószabadság,  mert nem parádézhat köztévében, vagy hirtv-n, holott van számos hely ahol meg igen. Akkor? 

Ne adj a számba olyan mondatot, ami nem tőlem származik. Én nem mondtam, hogy szerintem méltóak. Az sem volt méltó, ahogyan az ígéretei ellenére ugyanolyan dróton rángatott báb volt, mint oly sok elődje. Káros volt? Na ne mondd, hát a többi akkor hasznos volt? Kérdezzük meg a világ négy szegletén, hogy nekik az elődök hasznukra voltak-e vagy sem. A demokrácia gondolatai mentén nézzük azt a statot, hányan mondanak igent ill. nemet.

Az sem volt méltó, ahogyan a jelenlegi elnökválasztásnál két ilyen szerencsétlent tudtak kiállítani a kirakatba. Meg az sem, ahogy a látványos demenciával küzdő öregember valójában egy senki, csak az árnyékában álló nő a lényeges: ő az ugrásra kész.

Nem vagyok FB buzi, fiókom sincs. Nem vagyok TW buzi, nincs TW fiókom. De 80 + 30 millió követő azért nem kevés, épp ezek a kapcsolatok mentek a levesbe.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ez a választás tényleg botrányos volt, de már előre röhögök a markomba amiatt mert halálbiztos vagyok benne hogy Orbanisztánban még botrányosabb lesz, ha kiderül hogy Orbánka elveszti a választást! Nem azt mondom hogy biztos el fogja veszteni, mert én igazából Orbán Viktátort okosabbnak tartom Trumpnál, szóval ha elveszti is de kisakkozza (elcsalja...) majd hogy látszatra ő nyerjen. De ha NETÁN mégse, és kiderül hogy veszít (nem okvetlenül 2 év múlva hanem AKÁRMIKOR ha majd veszít) na AKKOR simán kinézem hogy ő se adja majd át a hatalmat békésen.

Tudniillik túl sok veszteni valója van. Az ÉLETE...

Esetleg lelép a sok pénzzel valahova ahol nincs kiadatási egyezmény... Mondjuk az még nem is lenne a legrosszabb scenario... Igazából azt tekinthetnénk kompromisszumnak, mert neki biztos jó lenne (jobb mint az ólommérgezés...) és jó lenne a „népnek” is mert megúszna egy polgárháborút.

> Ez nem csak a twitteret mirrorozza?
olyan értelemben, hogy ugyanaz kerül fel. Csak itt meg is marad, meg nem fűznek hozzá újságírói zsagyarázást

> Mondjuk most, hogy az elobbibol kitiltottak, vegre elkezdheti hasznalni.
valószínű, nemrég jött email Andrew Torbatól:
 

Additionally, I am in the process of connecting with President Trump’s team as we speak. The President’s Gab account is already reserved with hundreds of thousands of followers.

It’s happening. This is Gab’s moment, one that we have been preparing for now for over four and a half years.

Our enemies have silenced the President of the United States as well as millions of law-abiding Americans.

-Facebook and Instagram have locked President Trump’s account indefinitely. 
-Twitter has locked his account for 24 hours and will likely ban him soon.
-Facebook is scrubbing any and all photos and videos from yesterday's protest.
-Facebook, Twitter, and YouTube are removing the President’s video message that calls for peace (which you can find here on Gab TV)

let's go Brandon!

A renderelést baszták el a tokájánál mindkét videóban, de legalábbis nagyon úgy tűnik. Vagy mindenki rosszul lát, de akkor az eléggé meglepő hirtelen látássérülés azonosság. Aztán amikor ezt pedzegették a neten, a twittercsatorna végleg elnémult, pedig mindkét videó "békepárti". Vannak az interneten akik a videókban lévő szóhasználatait is kifogásolják. Persze lehet, csak véletlen egybeesések, az interneten sok fura dolog van.

"sok munkával lehet még rajta javítani,"

Pont hogy nem sok munka eltüntetni azt a foltot a nyakán, ha deepfake hiba.

Kerestem pár random régebbi videót, és a tokájánál nagyon fura sokszor, kicsit ilyen South Parkos fölragasztott feje van, ha elkezdesz figyelni rá :)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Akárhogyis, de ilyet csak egy teljesen bekattant, nem normális elnök művel. Szerintem abszolút nem képes feldolgozni a vereséget. Értem mit érez mert én is hasonló jellemű vagyok, de az ipse e téren nagyságrendekkel leköröz engem. Én a helyében addig harcoltam volna amíg látom hogy az újraszámlálásoknak is vége, s úgy se jön ki a matek arra hogy én nyerjek. Ezután azonban tudomásul vettem volna hogy most kész, ennyi, és arra koncentráltam volna hogy 4 év múlva újra indulhassak. Azaz az elnökségből hátralevő kb 2 hónapot arra használtam volna fel hogy az akkori indulásomnak minél jobb feltételeket teremtsek.

Ez a hülye seggfej azonban ezzel az elvetélt puccskísérlettel épp a 4 évvel későbbi indulási esélyeit játszotta el örökre.

Mert ha lesz impeachment, nem indulhat 4 év múlva. Ha az impeachment most se lesz sikeres, akkor is elintézik az új összettelű szenátusban hogy ne indulhasson. És még ha indul is majd 4 év múlva, a most történtek miatt a republikánusok már nem állnak be mögé, legfeljebb egészen kevesen, mert félnak majd már attól mit csinál megint, meg mert tudják hogy a republikánus érzelmű szavazók közül is sokan nem szavaznának Trumpra már. Sokan persze igen, de nem annyian hogy nyerjen a demokratákkal szemben.

Trump totál kicsinálta magát.

És nemcsak politikailag de simán kinézem hogy huszadika után emiatt még büntetőeljárás is indul ellene.

Igazából én teljesen valószínű forgatókönyvnek tartom azt is hogy Trump annyira elkeseredik a veresége miatt hogy megöngyilkolja magát.

Három verzió lehet. Trumpék tették fel a videókat. Nem Trumpék tették fel a videókat. Közös színjáték, "hullákkal".
Az első kettő baromságnak tűnik.
Hamarosan kiderül, de mindhárom verzió iszonyú gáz, és elmondhatjuk, hogy mindenki hazudik, a jelenlegi életformánk egy nagy szarkupac. Jó, mondjuk ezt eddig is tudtuk...

Nem tartom lehetetlennek, hogy a videót Ivanka Trump készítette mint fake-t, mert nem tudta rávenni az apját igaziból hogy hazaküldje a tömeget. Egyes híresztelések szerint ugyanis hosszú időn át próbálta erre rávenni az apját, sikertelenül. Végül - állítólag - sikerült. De mi van ha akkor se?

Nyilván persze Ivanka annyit érthet az ilyen videók készítéséhez mint laboratóriumi fehéregér a parciális integráláshoz, de amennyi pénze van teljesen biztos hogy akkor szerez rá szakembert amikor csak akar.

És még ez nem is okvetlen lázadás az apja ellen, mert simán vélhette úgy hogy ezzel jót tesz neki, mert ez „jó pont” lesz az öregnek egy későbbi vádamelésnél. Hogy legalább hazaküldte végül a támadókat.

Na de várjunk, mert tegyük fel, hogy ez csak demokrácia színjáték, mindenki megkapta a neki járó részt a darabból? Pont mint a magyarországi tesztlaborban. Mindenki érezheti magát a jó oldalán, a dolgok meg megtörténnek ezektől függetlenül. Van egy akarat, a zemberek meg elhiszik, hogy a "jó ügy" miatt szabadon dönthetnek, közben meg ugyanazt a szekeret húzzák, mint a bányalovak.

Jó kis móka!

Sok ember számára ez az elképzelés tudat alatt sokkal megnyugtatóbb, mint az, hogy a politikai rendszer egy nagy káosz, ahol gyakran az szerint döntenek emberek, hogy épp fáj-e a hasuk, vagy munka helyett sietnének haza már az asszonyhoz...

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Mert hülye. Mármint, annyira önimádó hogy azt hitte mindenki hasraesik majd előtte.

Én biztos hogy a megválasztásom után első dolgomként egy saját platformot készítettem volna. Amúgy bevételszerzésre se lett volna utolsó. Hiszen mekkora reklám hogy az Elnök maga ott postol mindent!

Ha meg mégis bebukik, nos, Trump nem vesztett volna vele többet mint oly sok más projecttel is.

Ja kar, hogy torveny van ra , hogy az elnoki hivatal nem hasznalhato magan profit es egyeb termelesre, reklamkent nem adhato el sem kozvetlenul, sem kozvetve. Meg az, hogy a twittert hasznalta, marmint sajat kezuleg es nem hivatalos csatornan keresztul is kicsit kiutotte ezt a biztositekot. Tobbek kozott ezt is feljegyeztne a vadhoz Metcalf őrnagy.

 

– Ez az ügy nem tréfadolog – közölte Metcalf.
– Ó, dehogyisnem – mondta Christopher. Éppen hogy az – egy elmebeteg tréfája. Ettől olyan elbűvölően kísérteties.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Ha minden igaz itt a videó HD-ben a YouTube-ról. Rohadjak meg, de én nem látom a fekete pontokat. Nekem úgy tűnik, mintha egy túlsúlyos emberen lenne egy frissen vasalt ing.