Elindult a "magyar netflix" :)

https://telex.hu/szorakozas/2020/11/19/filmio-magyar-film-streaming-tes…

Kérdés, hogy Android(TV) alkalmazás van/lesz hozzá? Elsőre nem találtam meg. A browseres felület nekem nem működik, mert tévén szoktam filmet nézni, nem laptopon.

Hozzászólások

Azert ~200 darab filmert elkerni egy ezrest havonta az eleg meresz...

Nagy jövőt jósolok neki, még az előzetesek megtekintéséhez is regisztráció kell. Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele de nekem most így hirtelen egy magyar film sem jut eszembe amit szívesen megnéznék. 

Az Aranyélet talán annyiban más kategória, hogy az nem közpénzből készült és teljesen normális, hogy az HBO pénzt kér a stream-ért.

Ezen a magyar oldalon meg kb erősen közpénzzel kitömött filmeket (is) látok. Ezeket nekem mint magyar adófizetőnek igazán megnézhetővé tehetnék szabadon...

Tanu, Macskafogo, Argo, A tizedes meg a tobbiek, Vektor (ez nemtom mennyire szamit ide), Csak azert is szerelem, aztan kb. ennyi. 1-2 filmet lehet, hogy kihagytam, illetve van par vicces egyszernezhetos is (Kontroll mondjuk).

Ja, meg a magyar-roman Valan is jo, a tortenete, meg az ejszakai dronfelvetelek is jol sikerultek.

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk!