Mobil upgrade - Cat S60

Kb. 3 eve kezdtem használni a Cat S60  rugged telefont. Az akkumulátor idővel elveszítette a kapacitásának javát, ezert vettem egy újat. Újra 3 naponta kell tölteni normál használat mellett. A vízhatlanságot segítő tömítő gumi teljesen depolimerizálódott, bár amikor még egy evés volt, kipróbáltam tengeri vízben, ahol ki is kapcsolt, utána 24 óráig száradt. Azóta nem használom ezt a feature-t.

Bárcsak kiadnának hozzá szoftverfrissítést..

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 07. 09., cs – 12:14

3 év alatt szétrohad a tömítés? Az azért elég hitvány minőség, ha nem érte valami vegyszer. Cserélni lehet? A másik, amit nem láttam a linken, hogy ennem valami saját OS-e van, vagy Android?

Az azért elég hitvány minőség, ha nem érte valami vegyszer.

A telefon man page-e úgy emlékszem mintha csak édesvízi merítésre javasolta (5m). Szerintem a sós víz tett be neki anno. Ugyanakkor, több forrásból is úgy látni, hogy mállik az pár év után magától is.

Talán nem kellett volna :). Használtad is az extra funkcióit, vagy csak féltéglaként ül a laptoptáskában? Mert zsebben kicsit érdekes méretű.

A szoftverfrissítés hiányát lehetett sejteni, erre panaszkodtak az egyszerűbb Cat mobilok esetén is.

Öcsémnek az Unihertz-én is megyeget szét a gumiborítás. Ott még talán meg lehet bocsátani, de ezeknél?!

Öcsémnek az Unihertz-én is megyeget szét a gumiborítás. Ott még talán meg lehet bocsátani, de ezeknél?!

Ugyanúgy egy kínai gyártó gyártja, csak megvette a márkanevet egy angol cég. Nem minden esetben garancia az ismert márkanév egy termék minőségére. Az meg külön vicces, amikor 1904-től  sejteti a történelmét: https://www.catphones.com/en-gb/about-us/ 

Mindig is zsebben hordtam, nem akkora ez a telefon, pláne a mai óriástelefonokhoz kepést. Az extra funkcióit használom, az infra kamera hasznos volt nem egyszer, de a kedvenc funkcióm a dizájnja: nem ékszer telefon, fém perem a kijelző körül, kellemesen nehéz de nem túl nagy, 2 SIM, SD kartya, nagy akku. Ráadásul téglaként is használható legrosszabb esetben.

Új Cat telefont már nem vennék, az új túl drága. A következő valószínűleg egy BlackView lesz..

Van nálunk is kettő, tényleg nem utolsó téglaként :). Nekem rettenetesen nagynak tűnik, de nem is vagyok okostelefonhoz szokva. Az infra az érdekes dolog benne és tényleg hasznos lehet, de még jobb lenne erre egy viszonylag olcsó célszerszám.

Látom épp, hogy van is FLIR One Pro LT. Még egy Pocketethernet és egész felkészültnek érzi magát az ember váratlan helyzetekre :)

Az infra az érdekes dolog benne és tényleg hasznos lehet, de még jobb lenne erre egy viszonylag olcsó célszerszám.

Pont az a jo a telefonban, hogy mindig keznel van. A celszerszam meg csak akkor, ha epp a felkeszuleskor ugy gondoltad, hogy kellhet.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?