„Amúgy mekkora mázli online lapnál dolgozni, ha mi hibázunk, nem feltétlenül marad meg az utókornak”

via index

Eközben ugyanazon oldalon újrahasznosítva az évfordulós cikkek, mert túl sok dolguk van a reddites hírek copy-paste művelőinek.

Hozzászólások

Nincs másik! De ha lenne egy kávéra valód!

trey @ gépház

Elgondolkodtam, hogy amikor betoppant a KV, hirtelen az osszes "egyetlen fuggetlen" "vegveszelyben levo" media azonnal telefosott mindent, hogy nelkuluk mindenki meghal es most meg fontosabb oket jol megtomni.

Miert? Mitol lett hirtelen azonnal penzszuke? Nem hinnem, hogy kizarolag a hirdetok miatt.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Egy ismerősöm ott dolgozik és ő mondta, hogy elég komoly bírságok és pénzbe kerülő kényszer-megegyezések voltak abból, hogy egyesek olyan dolgokat írtak hozzászólásban, amiért utána nekik, mint az oldal tulajdonosának kellett vállalni a jogi felelősséget. Ahhoz pedig nem volt senkinek kedve/ideje, hogy folyamatosan hozzászólást moderálgasson.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Ja az vicces volt, amikor a kommentek kozt trollkodtak a minoseget ("ezert fizetni?!") :D ennek a meregfogat a minoseg javitasaval lehetett volna kihuzni. Viszont az sajnos maradt a regi.

Az elozore szerkeltem: a kommenteket azert szerettem, mert a trollkodason, offtopicon, gyulolkodesen, recepteken kivul altalaban nagyon sok kiegeszites/korrekcio/info erkezett a cikkhez, illetve sokszor megismerhetted az ellenoldal allaspontjat is. Akkoriban 444-et olvastam, plusz a 8-ast ritkabban (mar csak hogy parban legyenek). De nem igazan volt szuksegem mas oldalak bongeszesere, mert a kommentekben ott volt a "tovabbi informacio". Most, hogy mar nincs, magamnak kell beszereznem a masik fel interpretaciojat.

Igazabol a kommentek letiltasaval csak azt ertek el, hogy elkezdtem Indexet meg Origot is olvasni.

"ha mi hibázunk, nem feltétlenül marad meg" -  a hupos esőemberekre ez nem vonatkozik, ők emlékezni fognak.