A legnagyobb baromságok a koronavírussal kapcsolatban

Fórumok

 

 

Szabályok:

  • Forrás legyen megjelölve
  • Akinek a forrással megjelölt baromságot tartalmazó hozzászólása a legtöbb hupos szavazatot gyűjti, vendégem egy csokira :-)

Hozzászólások

Akkor kezdenék is, szerintem nincs esélyetek :-)

 

 

"már a vírus nevéből is világossabbá válik az egész. Figyeljünk a korona szóra. Mit csinált Trump előző életében, mikor elnökként még nem Kína volt a fő vetélytársa? Igen, koronákat osztott ki a híres szépségversenyein. Egyértelmű hát a vírus eredete, s egyértelműek a célok is" - vélekedett a Kreml szócsövének tartott orosz tévéállomás, az Első csatorna fő hírműsorában, a Vremjában Kirill Klejmenov műsorvezető"

Forrás: e heti HVG

"A korona szó igen is gyanús. Természetesen mindannyian tudjuk, hogy vírus mögött amerikai zsidó pénzemberek állnak. Nem véletlen, hogy Király Linda és Király Viktor apjának a cége is Crown Music Ltd. A kör bezárult."

Remélem, eléggé baromság volt.

Tegnap még facebookon hirdette a tisztifőorvosi profil, hogy senki ne hordjon maszkot aki nem beteg. De résen voltak, mára sikerült eltüntetni.

"Everything fails, all the time."

Azért ez nem egy egyszerű kérdés. Itt egy értelmesebb összefoglaló, hogy a maszk használata mikor jó és mikor nem:

https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/fertozo_betegsegek/cikkek/koro…

Egy, Egyből Kettő, Kettő meg Egy. Ez minden mérték alapja, minden élet csirája, számok, nevek építőköve.

A maszk segit. Jobb, mint a semmi. A "nem ved semmit" (a la WHO) baromsag. A "nem ved eleget" a kifejezes, amit ezek a logikat nelkulozo bolcseszek keresnek.

Viszont moralisan van okunk megsem feltetlen hordani (leginkabb pont a tul jo maszkot): egeszsegugyi dolgozoknak maradjon eleg, ha mar vilagpiaci hiany van belole

Vannak esetek, amikor a maszkviselés többet árt mint használ. Legalább 8 osztályos végzettséghez kötném a kötelezővé tételét, mert az orkok nem fogják tudni rendesen használni, így csak nagyobb lesz számukra a megfertőződés veszélye maszkkal, mint nélküle.

trey @ gépház

Mellényúlt a Moszad, százezer használhatatlan koronavírustesztet importált:

"A Jerusalem Post értesülései szerint a tesztkészletből hiányzott egy kritikus komponens, egy olyan szabadalmaztatott folyadék, amibe mintavétel előtt bele kell mártani a kenetszedő pálcikát. Anélkül a teszt semmit se ér."

Lehet, hogy használhatatlanok a csehek és spanyolok által megvásárolt kínai koronavírus-gyorstesztek (frissítve!):

"A spanyol napilap szerint a sencseni központú Bioeasy nevű cég termékei a kívánatos 80 százalék helyett csak 30 százalékos pontossággal képesek kimutatni a koronavírus-fertőzöttséget.
...
a Bioeasy nevű cégnek, amelyiktől a spanyol kormány vásárolt, nincs is engedélye ilyen termékek gyártására és forgalmazására."

Szerkesztve: 2020. 03. 31., k - 20:55

"Türkmenisztán eddig sem ismerte el hivatalosan, hogy lenne az országban SARS-CoV-2-fertőzött, ennek megfelelően pedig semmilyen korlátozó intézkedést sem vezetett be, most végleg megoldotta a járvány okozta problémát. A Riporterek Határok Nélkül szervezete szerint
 

a kormány egyszerűen betiltotta a "koronavírus" kifejezést.

Az állami kontroll alatt működő médiából már teljesen eltűnt a szó, a járvány szóló felhívásokat pedig eltüntették az iskolákból, és a kórházakból. Egyes beszámolók szerint a járványról beszélgetőkre civil ruhás rendőrök vadásznak az utcákon. "

 

https://444.hu/2020/03/31/turkmenisztan-betiltotta-a-koronavirus-szot

Én nem linkelnék semmit. Csak próbálom megérteni. Ti beveszitek ezt, hogy véd a maszk? Egy maszk, amin átmegy a levegő, mert a szövetben apró lyukak vannak, az hogy tudja megakadályozni, hogy bejusson rajta a vírus?

A másik probléma, a vírus annyira parányi, hogy elméletileg bárhol bejuthat a szervezetbe. Jó az egészséges bőrt hagyjuk, de nemcsak a hámsérülésekkel van a probléma. Egyéb testnyílások is vannak és még mielőtt valaki a fejemhez vágná, hogy megint azt emlegetem, nem, nem a végbélnyílásra gondolok. A füljáraton, SŐT a szemen keresztül is bejuthat.

Nekem semmilyen orvos nem fogja megmagyarázni, hogy a maszk megvéd. A f@szt véd meg!

powered by ©BSD & ©gentoo

masztizhat a 444es. vannak megyei adatok. akkor most jöhet a következő fontos pampogás, hogy mi az amire kurvára szüksége lenne....

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

ha van rajta sapka azért, ha nincs meg azért. ezek már annyiszor segget csináltak a szájukból, nyilvánvaló dolgokról állítank hazugságot. nem arrol van szo, hogy a fideszgyűlölő fröcsög, és azt állítja mindenki lop, meg mindenki is korrupt, hanem diret szántszándékkel hergelnek, és adják a fideszgyűlölők szájába a szavakat. mig a fideszgyűlülő aki így viselkedik szimplán hülye, ellenben ezek címeres gazemberek... tudnám mi haszna belőle... ennyit keres? vagy várják hogy majd kormányváltáskor nekik is kinyillik a mézescsupor, mint a tarjányi a zoommal?

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.