Fejhallgató keresés, zajszűrős mikrofonnal

Fórumok

Sziasztok, valamint BUÉK mindenkinek!

 Érdeklődnék, valakinek van e tapasztalata az elmúlt időszakból : szóval skype konferenciához kellene egy headset/fejhalgató. A lényeg, hogy sokan vannak egy légtérben, és jó lenne, ha a mikrofon csak (vagy amennyire lehet, csak) magának a beszélgetőnek a hangját továbbítsa, a távoli zajokat ha lehet nem, vagy csak nagyon halkan(tehát a túlvégen ne hallják, ha a háttérben valaki más telefonál). Ha lehetséges, ne egy ökör ára legyen, de tudom, hogy nem az "5ezeréóccsó" szegmensbe fog esni.

A segítségeket/javaslatokat előre is köszönöm!!

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 01. 07., k – 09:31

Hello!

Jabra-k jók (és kellően drágák is). Nálunk (SSC, szóval van konferencia bőven, és open office) ilyenek vannak: https://www.jabra.com/business/office-headsets/jabra-evolve/jabra-evolve-65#/#6599-823-399, amit nem szeretek rajta, hogy ezen olyan a hardveres némító gomb, hogy bemondja hogy "muted", és ez 1 sec kiesést, addig nem hallok mást.... (visszafelé ugyanez az 1 sec kiesés) Ez rossz megoldás. Szoftveresen a skype, teams, stb alkalmazásban le lehet némítani, de akkor oda kell menni az egérrel. A vezetékes modelleken van normálisan működő gomb, csak itt ugye nem látod hogy mi az állapota (hiszen a füleden van), ezért a bemondás. Gondolom a többi gyártó vezetékmentes megoldásánál ugyanez van, ha nincs valami extra kijelző a mute-állapot mutatására.

Plantronics van még néhány itt, de azt nem ismerem. 

Üdv.        

Ha csak felkapod és beszélsz vele, akkor tényleg jó.

Képes  két wireless eszközzel együttmüködni: mobilról zenét hallgatok, közben a laptopról jövő értesítéseket megkapom (elég lassan kapcsol).

Nekem hosszútávon viselni kényelmetlen (nyomja a fülem), nem igazán tartosak a párnái és zenéhez nem túl acélos.

A tipp jó lenne, ismerem a jabra cuccokat, de sajnos ezt az árkategóriát már nem tudom lenyomni a vezetőség torkán. Vezetékes jó lenne (ezt nem írtam, bocsánat), nem kell vezeték nélküli.

Köszönöm!

"Bizonyos embereket megnyugvással tölthet el a tény, miszerint a medúzák nagyon régóta élnek a földön agy nélkül."