PlayStore/AppStore 1st app

Van két alakuló appocska, ami felkerülhetne pár hónap múlva Az androidos illetve iOS app storeokba. Nem egy nagy durr, de pár dollárra állítanám be, hátha hoz valamit a koyhára, ezt jelenleg nagyon nehéz megbecsülni, de vélhetően aprópénzt pizzára. Milyen jogi keretekben induljon el az ember ha maga űzi szabadidejében ezt a sportot? Aki csinál ilyesmit az beszámolhatna a hivatali hercehurca pozitív és negatív oldaláról, meg hogy ő hogyan csinálta anno és mit csinálna másképp ha most ő lenne az én helyemben. All feedback welcome.

Felmerült, hogy az első verzió csak menjen fel szépen ingyen és akkor lehet az appokat nyomon követni, hogy hányan és milyen rendszerességgel használják, és akkor tisztábban lát az ember, de az egyik app esetében valszeg egyből fizetősben lenne érdemes indulni.

Első körben a jogi keretre gondoltam, de akinek egyéb technikai tapasztalata van azonos app két storeban futtatásával, az se tartsa magában. (most per pill tök függetlenül, két külön app a külön platformon)

Hozzászólások

A jogi részéhez nem tudok hozzá szólni, de remélem lesz valami trial verzió is hozzá, mármint hogy x napig ingyen használható legyen, vagy mint pl a MacroDroid-nál is van, hogy 5 ( vagy 3) makróig azt csinálsz amit akarsz korlátozás nélkül, de azt teljes funkcionalitással teheted meg. Ha tetszik a program, akkor meg vedd meg. Fizetős programokat tesztből nem szoktam meg venni.

ios _felhasznalokent_ annyit javaslok, hogy hacsak nem valami egeto problemara nyujt az appod megoldast amire egyebkent nincs mas app meg, akkor ne kezdj fizetossel mert a kutya sem fogja megvenni. eloszor reklam, hirveres kell neki, amikor mar ismerik akkor lehet csak penzt kerni erte szerintem.

en azt latom hogy a legtobb uj app ingyenesen indul, max raknak bele reklamot amibol valami pici bevetele van a fejlesztonek, de az usernek nem kerul semmibe (max zavaro/idegesito). aztan vagy idovel fizetosse valik, van van belole 'pro' verzio reklam nelkul, penzert, esetleg par extra feature-el.