bármi is lehet belőle

https://youtu.be/FP6qT05WRNA

A politikán és az amway-en kívül hol lehet kamatoztatni ezt a közhelyparádét..

Nemhogy államtitk helyettes,  miniszter is lehet belőle.

Hozzászólások

Mindenki másra asszociál. Én pl. arra, amikor levitézlett politikusok (pl. Lamperth Mónika és Herényi Károly) potencianövelővel hakniznak kereskedelmi TV-k élő adásában. Bár Lamperth az utóbbi időben újra előkerült a panoptikumból. Miután már minden _is_ volt...

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

igaz, hogy a soros oldalon több van ép ezért csak mutatóba, hogy a kacaj nagyobb legyen.

Schmitt "Plagi" Pál
Németh "No diploma" Lászlóné
Vida "Tolmácsot kérek" Ildikó
Semjén "Szarvasvadász" Zsolt
Németh "ki ad többet a tévémér" Sándor
Orbán "egy éve az ellenkezőjét" Viktor
Rogán "a felseégem jól keres" Antal

A TASZ meg a Magyar Helsinki Bizottság vezetői is fiatal lányok, a különböző tüntiken felszólaló diáklányokról meg Grétáról már nem is beszélve. Gondolom ezen fronton is felvesszük a boxkesztyűt a Soros-hálozattal. Kétségtelenül dekoratív jelenség, de ebből sokat levon a protocionista hitgyülis háttér. https://kuruc.info/r/2/205762/

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Így van, ez a csöcs kategória. Momentán az a dilemma, h ennek vagy a TASZ-os libának van-e jobb csöcse!? Hangsúlyozom: nem én züllesztem a közbeszédet erre szintre, hanem ezt a Soros-hálozat kezdte és most a kormányzat, hát mondjuk úgy, h visszavág :)

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Azért egy apró különbség van. A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy egy bélyeggyűjtő klubnak, egy mókusvédő alapítványnak, vagy bármilyen civil -a kedvedért "civil"- szervezetnek hány éves és milyen végzettség nélküli nő a szóvivője vagy akár vezetője. Magánügy.
Jelen esetben sem az illető neme vagy kora a probléma, sőt még a rátermettsége sem, mert azt még nem ismerjük. Az a gáz, hogy az államigazgatásban egyetlen ember kedvééért célzottan törvényt módosítanak, hogy a munkakörhöz előírt megfelelő végzettség nélkül kerülhessen a pozícióba. Ez viszont sokat elárul a gránit (illetve gyurma) szilárdságú jogszabályokról és az azokhoz való hozzáállásról. (Mondjuk annyira nem lepődtem meg, lett már hasonló módon -több célzott törvénymódosítással- kézilabda edzőből egyetemi rektor is).

> egy bélyeggyűjtő klubnak, egy mókusvédő alapítványnak

Most akkor mellébeszélést akarsz játszani? 
Politikai aktorokról van szó, mint azt nyilvánvalóan tökéletesen tudod. Sorry, de nem fogok valóságtagadáshoz asszisztálni vita formájában sem. 

> Jelen esetben sem az illető neme vagy kora a probléma

De pontosan h ez a probléma! Részben a fiatal női, részben a gyermeki báj politikai szolgálatba való állítása a probléma. Tendencia, h a Soros-hálózat entitásait fiatal hölgyek reprezentálják a nyilvánosság felé. Feltehetően azért, mert ilyen személyekről nehezebben feltételezik az emberek, hogy olyan aljasságban vesznek részt, mint amit a kormányzat állít róluk. 

Ezért nekem nem szimpatikus, h a kormányzat is ilyen módszerhez folyamodik.

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Már mitől lenne mellébeszélés? Mondok más példát ami közelebb áll a szívedhez:
nem érdekel, hogy a CÖF (ez civil szervezet vagy politikai - csak kérdezem) milyen fiatal nőt tesz meg valamilyen posztra. Az ő dolguk. Magányügy. Ők papíron egy civil szervezet.

Sokkal nagyobb gáz, hogy a kormány egy kormányzati posztra olyan embert nevez ki, akit a hatályos törvények szerint nem lehetne. Inkább törvényt módosítanak, hogy beférjen. Hogy fiatal és nő, azzal van önmagában a legkevesebb baj. 

> Már mitől lenne mellébeszélés?

Attól h mókusörsként hivatkozol politikai aktorokra. Talán gyengeelméjű lennél - vagy miért kell ilyesmit a szádba rágni?

Lehet h Csizmadia László is benevezhetne a csöcs versenyre. Én  nem tudom, meglett férfiak esetében is előfordul ilyesmi - elképzelhető, h tájékozottabb vagy ezen a téren, de legalább egy fürdőnacis képet láttál róla.  De ez nem olyan dolog ami esetében pozitívumként lenne értékelhető. 

> Sokkal nagyobb gáz....Inkább törvényt módosítanak

Ezt már írtad az előbb is, lett rá reagálva, h -a prosztó megfogalmazásoddal élve - mi a "nagyobb gáz". Talán gyengeelméjű lennél, h megint ideírod? 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ilyenkor jutnak eszembe a jó öreg Hofi szavai: "Könyörgöm, ezt is ki bassza?"

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Tudom, Fidesz fan-ként kicsit nehéz falat a Hofit lenyelni, főleg mikor az Orbánról meg a Kövérről "viccel". Különben a ki bassza poén is a rendszerváltás után született, abban az időszakban mikor boldog-boldogtalan TV bemondó akart lenni (akkor még nem volt internet meg Facebook). A mai napig aktuális, a 90-es évek elején született Fidesz poénokhoz sem hinném, hogy sok köze lenne az ÁVH-nak.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Semmi bajom a Hofival, magam is jókat röhögtem rajta. Annak ellenére, hogy számtalan Orbán paródiát csinált Bödőcs, simán a kedvencem. Ne menj le ennyire kutyába csak ezért. De ettől még minden józan eszű ember tisztában volt azzal, hogy a Hofi az elvtársak engedélyével (és hátszelével) volt az, ami. Cirkuszt és kenyeret. Pontosan tudták, hogy hogyan kell cirkuszt csinálni, hogyan lesz egy "lefújószelep" a Hofi, ami levezeti a gőzt, amin keresztül a kisember is érezheti: "na, ez jól megmondta nekik".  Ettől még nem kell isteníti, se nem elsikálni a tényeket.

trey @ gépház

Ok. Ez miről akart szólni? Mármint a tömény bullshitelésen kívül.
Emlékeim szerint a TED érdekes, a világot előremozdító dolgokról szólt. A kislány nem igazásn mozdított előre semmit, csak a fenekét a bársonyszékben.
Elő kéne írni, hogy magánemberként min. 10, politikusként min. 10000, límaharcosként min. 1 millió fát kelljen ültetnie sajátkezüleg, hogy kímakérdésben megszólalhasson. Gyorsan rövidrezáródna a kérdés.

Bónusz kör, hogy hup trollként mindenkinek kötelessége lenne, a videó lehúzása, pusztán nevelési céllal.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Megnéztem, de az önfényezésen, közhelypufogtatáson kívül semmit nem láttam. Semmi, "akkor holnap kettőkor viszünk 1000 fát ültetni és buzi aki nem jön", semmi "ezt a zsák szemetet idefelé jövet szedtem a dunaparton és most megmutatom, hogy miképp lehet napkollektort csinálni a sörösdobozokból". Ennyi erővel a macira is utalhat a TED.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Ez a csaj magáról beszél, az apropó pedig lehet neki bármi.

Már a Holló színház sem a régi .. :(

Szerkesztve: 2019. 12. 08., v – 16:08

.

Ez 22 eves ? Hat en ugy gondoltam pajtasom 35+ evevel siman versenykepes ezzel a szegenykevel. Nem az a kerdes, hogy ennek a hatsojarol ki vetelezett nagy levegovel uditot ?

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Szerkesztve: 2019. 12. 13., p – 14:41

Neki elfelejtettek szólni, hogy „Ha egy férfi és egy nő együtt él, összeházasodik, gyerekeik születnek, ezt hívjuk családnak. Ez nem emberi jogi kérdés, hanem nevén nevezzük a dolgokat.”?