Android es iOS programozo kerestetik, egyedi Tarskereso projekthez

Fórumok

Nos, mivel nem talaltam hasonlo topicot, ide irom le.

Egy eve elindult egy hobby projekt, amiben egy komplett tarskereso alkalmazast fejlesztettunk.
(egyelore mindenki gratis, sajat szabad idejet bedobva, hozzateve az elorehaladas erdekeben)

Ne ijedj meg, nem egy 12. Tinder, vagy Elittars fejlesztese volt a cel, hanem olyasmi, amit meg senki sem csinalt. Nem akarok itt belemenni a reszletekbe, de a lenyeg az, hogy lokalis tarskeresoben gondolodunk, ami mint peer-peer mint szerver-kliens alapokon tud mukodni. Itt hasznaljuk a lehetosegeket, amit a technologia felkinal, ezugyben nagyon reszletes kutatason vagyunk tul.

A szerverkornyezet (es DB) resze aranylag elorehaladott allapotban van, mar gyakorlatban is elkeszult valami, ami hasznalhato. Van mogotte egy kis grafelmelet, illetve cache tarak, szimulaciok soran mukodget.
---

Elkeszult a projekt okostelefonos mukodesi terve is, egy "alap" Androidos es iPhone alkalmazas mar letezik.

Sajnos a mobilos sracok kileptek a projektbol - idohiany miatt, igy egy kicsit jegelve lett a tema, de most ujra felolvasztanam.

Olyan embereket keresunk, akik latnak fantaziat egy hosszutavu hobby projektben, ami kesobb akar penzt is termelhet!! Ugyanis ez a cel.

Ha tudsz Android es/vagy iPhone ala programozni, es otthon vagy a a szerver-kliens architekturakban, GUI fejlesztesben, oAuth kezeleseben, Notification server hasznalataban, REST programozasban, akkor teged is kereshetunk.

Prioritas sorendjeben, szuksegeltetik:

-Android programozo
-iOS programozo
-Redis cluster letrehozasaban/konfiguralasaban jartas emberke (foleg Docker cluster vagy Kubernetes alapokon)
-barmely Linux-os emberke, aki be tud segiteni a projektbe

---
Az IT infrastruktura adott, elvileg flexibilis, sok mindent tudunk adni, ami kell.

Ha kedvet erzel, irj:
Laci, wyx@freemail.hu

Hozzászólások

* popcorn bekeszit :D

Csak par dolog megelolegezve amiket kapni fogsz:

Ingyen dolgozzunk es majd lesz belole penz es ezek variacioi...
Halott otlet 200 fele tarskereso van es hiaba egyedi ha nincs mogotte toke etc...
Nincs uzleti terv halgassal Oregonra ez szar otlet igy etc...
Freemailes cim :P

mod: hjam es miert nem a hirdetes rovatban van tipusu hozzaszolasok

Biztos kihagytam valamit de hat ezert bontottam popcornt :D

Csak annyit fűznék hozzá, hogy:

"Ne ijedj meg, nem egy 12. Tinder, vagy Elittars fejlesztese volt a cel, hanem olyasmi, amit meg senki sem csinalt."

Az, hogy senki sem csinálta eddig nem jelenti azt, hogy senkinek sem jutott eszébe és azt sem jelenti, hogy jó ötlet. Én inkább fogadnék egy olyan dologra amit már csinál más (és működik!!!) és ezt te optimálisan, egyszerűbben meg tudod csinálni. Magyarul: versenyképesen

Egy szabadalmi ügyvivőnek figyelembe kell vennie azt, hogy az adott oltalmat ki lehet adni pl. olyan berendezésre, ami megvalósításában ugyanazt csinálja, mint egy korábbi szabadalommal ellátott berendezés, de egyszerűbben. Pl. ha van egy rugós hülyeség, ami gombnyomásra olajat termel, de te beadod védelemre tök ugyanazt, ami tök ugyanarra képes, annyi különbséggel, hogy a 2 helyett 1 rugó van benne, de működik, akkor el kell fogadni a te megoldásodat és szabadalmi oltalmat kell rá adni.
Így már oké, miért írtam?

Ennél azért sokkal árnyaltabb a kép. Ha az első szabadalmat ügyetlenül írták és az van benne, hogy "egy rugó" - ilyet csak nagyon amatőr ír - akkor igazad van. Ha azt írták bele, hogy "rugalmas elem" akkor kiterjed az oltalom a te megoldásodra is és buktad. A szabadalmi ügyvivőség is egy szakma - nem is könnyű megtanulni, csak ahhoz, hogy elkezdd mérnöki diploma kell plusz jó nyelv és fogalmazó készség, affinitás a joghoz és hogy bírd a bürokráciát is. Ritkán van meg ez egy emberben.

Uh, ilyen nekem is jól jönne, szóval ha valaki nem társkeresőt fejlesztene, de androidra/iosre, a jövőbeli haszon reményében, akkor rám is írhat ;-)

/féligtroll

Kezdjük ott hogy mennyi+áfa a napidíj. Senki nem fogja a szabadidejét megkockáztatni nálad - bocs, csak próbállak a Földön tartani :) Persze lelkes egyetemistákkal még lehet próbálkozni, én is sik sikert kívánok :)

--
arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/motog4_athene

Társkereső már van elég, csináljatok egy társtalálót :)

-----------
Akkor beszélsz igazán jól angolul, ha egy angol viccen őszintén tudsz nevetni