iOS 12.2 hivasi nehezsegek

Fórumok

Hala,

Frissites utan elsosorban 8 es neha 6s esetere is igaz nalunk: tarcsazasom utan a hivott fel *felveszi*, nekem a szamlalom 0:00-n all, nem is indul el es a vonal tok suket mindket felnel, meg zaj sincs. Vegul csak a hivas megszakitasa segit. 5-6 hivasbol egyszer. Ha engem hivnak, akkor a beszelgetes elso feleben valamikor 5-10mp idore elnemul mindenkinel minden, es ekkor a beszelgetes idejet szamlalo szinten egy helyben all. 2-3 hivasbol egyszer. Ha jol vettem eszre, a masik oldalon problema eseten mindig szinten iPhone van, de lehet ez csak kepzelges.

Az auto fejegysege is meghulyul toluk: nemara valt es latszolag lefagy, ha a telefonokat beszeddel probalnam iranyitani. Akar sms, hivas, viber, navi, siri barmi. Full meghulyul a fejegyseg, ekozben a telefon latszolag semmit nem csinal - de az auto telos menujeben kimeno hivast jelez o.O es porgeti is sajat szamomra tarcsazva jeah, ekozben semmire nem reagal. Csak akkor ter eszhez ha a smartphoneok BT kapcsolojat kinyomom es az auto elvesziti a kapcsolatot az aktualis keszulekkel. Az autoban es azzal osszesipolva, tehat a kocsi sajat BT “kihangositojan” keresztul viszont *semmilyen* fentebbi hivasi nehezsegem nincs, de a hangvezerles viszont halotta teszi.

Nektek minden okes? :/

Hozzászólások

Csak akkor jon elo a problema, ha teged hivnak? Csak adott hivonal jon elo a problema? Biztos, hogy a hivas az GSM hivas? Nem lehet, hogy internetet igenylo Facetime Audio vagy egyeb, CallKit SDK-t hasznalo VoIP alkalmazas? Elobb deritsuk ki a kornyezetet, ezutan tudunk hibat elharitani.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Ki-be ahogyan irtam is, csak picit eltero modon. Hivott es hivo feltol fuggetlenul. Csak GSM hivas, mas nalam nem jatszik.

Amit ma eszrevettem, hogy a terero egeszsegtelenul ugral. De ez a nem szamolos (0:00) kihagyast es a fejegyseg lefagyasat a hangvezerlesre nem magyarazza.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS