HP scanner-t hol javíttassam

Fórumok

HP Envy nyomtató+scanner készülékemben a scanner funkció nem működik. BP-en hová érdemes vinni? Nekem olybá tűnik hogy csak elakad mozgás közben, de inkább nem barmolnám szét netes fotók alapján.

Hozzászólások

Troll on:
Bármelyik elketronikai-hulladékot átvevő telepre.

Ha garis, akkor oda vidd, ahol vetted, ha nem akkor kb. 5 rugó a bevizsgálás, és a javításról még nem is beszéltünk. Nem írtál ugyan pontos típus, de ha valami a 20eFt körüli dolog, akkor kizárt, hogy megérje javíttatni. Még ha a saját utánajárásodat 0Ft órabérrel számolod, akkor is necces.

Nem volt időm foglalkozni vele, aztán most észrevettem hogy megint működik. Valószínűleg rápakoltunk valamit és megszorult az üveg alatt az olvasófej. Mostanra visszanyerte eredeti alakját :-)

Egy korábbi típusnál valaki írta javítós blogban, hogy berakott vmi távtartókat az üveg alá - innen gondolom hogy az enyém is megszorulhatott.

Dell notebook 190k volt 1 éve.
Mézes teát nem bírta. (Mégiscsak Thinkpad kellett volna a kollégának...)
Csak alaplap csere 270k + munkadíj.
Itt is hasonló lehet a javítás...

Én valami nemkombó HP scannerrel jártam így vagy 10 éve. Kétszer gariztattam majd megunva szétütöttem és teleszórtam távtartókal. Azóta jó, valószínűleg az volt a gond, hogy a nagyobb könyveket nem bírta.

Szakszervizen kívül is van élet. Jófogason hirdet egy pasi, valahol a Hungária krt elején van az "irodája" javít HP és Epson nyomtatókat.
--
ingatlanturista.hu,
ingatlanturista.blog.hu /érdekes kísérlet ház eladásra,vicces ingalanos történetek, többit az oldalon./
Frissités: eladtunk, weboldal hasznositáson még gondolkozom.