apple iphone 4s használható még?

Fórumok

Üdv! a minap találtam egy hirdetést egy áruházlánc oldalán, hogy új iphone 4s ios 7-tel kapható! szerintetek érdemes ilyen régebbi típust venni? első iphone-om lenne.

előre is köszi!

Hozzászólások

Felhasznalas kerdese.

Nem lehet feljebb upgradelni 7 a legutolso ami kijott ra. Ha nincsenek kulonosebb igenyeid es olcson hozza lehet jutni akkor siman lehet jo dontes.

Semmire sem való már. Pénzt ne adj érte szerintem.

--
trey @ gépház

+1

Nekem is 4s van legujabb ios-el. Elballag, de lassucska tud lenni, szerintem jovore lecserelem eg SE-re.
- Ha csak ennyi penzed van, akkor vegyel egy valamilyen Androidot, jobb lesz a felhasznaloi elmeny.
- Ha mindenkeppen ios-t szeretnel, akkor meg gyujtsel hozza zsozsot, es vegyel legalabb egy 5s-t.

Jó készülék, az enyém is megvan, de nem kapod már meg tőle azt az érzést, amitől az iPhone-ok népszerűek. Sok ez neki, iOS 5 vagy 6 körül kellett volna megállni.

Ave, Saabi.

Az iPhone 4 allt meg iOS7-nel, az a gond vele, hogy sok appot nem enged telepiteni, mert min. iOS8 kell hozza (pl. dropbox).
A kritikus tomeg altal hasznalt alkalmazasok mukodnek (pl. whatsapp). Szerintem attol fugg kinek veszed, aki nem okostelefonrol valt annak tokeletes :)

-----
"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Ezt elhiszem, de probald meg most letolteni a dropbox-ot iOS7-re, sajnos nem fog menni (nekem tobb mint fel evvel ezelott nem ment).
Ha korabban feltetted akkor csak frissiteni nem tudod, de ha most tenned fel akkor a regi (iOS6-7) kompatibilis verziot nem tudod megszerezni hivatalosan.

-----
"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Hát nekem ugyanez a típus volt ios 7-el és tavaly év végén már nem bírtam, 5s-re váltottam. Ha összeadom, akkor kb. napokat biztos hogy nyertem már azóta a sebesség különbség miatt.. :/ Ugyanitt iPhone 4s eladó.. :D

Ha billeg az asztal, és pont ez jó a lába alá, akkor végül is jó lehet vmire.

Persze, dizajnkelleknek fotozashoz peldaul jo - masra nem hasznalnam a secupdatek hianya miatt.

-w-