( TCH | 2021. 03. 07., v – 14:08 )

De hát fejlesztik a terápiás módszereket is, hiszen lesz rá bőven kereslet.

Fejlesztik, de nem ugyanabban az ütemben és ráfordítással, mint a vakcinákat.

Ha olyanokat írsz, hogy miért nem oltják be a kórházba került embereket, akkor nem tudlak lassan komolyan venni.

Kezdődik a szalmabábcséplés? Hol írtam olyat, hogy "miért"? Én azt írtam, hogy nem teszik, nem azt, hogy miért nem teszik, leszögeztem egy tényt, hogy ha valaki odakerül, akkor az oltással már kitörölheti, gyógyszeres kezelésre van szükség.

Vagy hatalmas hiányosságaid vannak a biológiában, vagy direkt ugratsz ilyen nonszensz kijelentésekkel. Próbálom csak mémekkel oldani a feszültséget. :)

Vagy direkt nem érted, hátha be lehet állítani hülyeségnek, amit mondok.

Nem rövidítettek, hanem párhuzamosították a tesztfázisokat.

Lovaglás a szavakon, a tesztelés nomen est omen az, amikor tesztelnek és ez volt időben sokkal rövidebb, mint előírják.

Normál esetben ez elég rizikós lenne, mert ha kiderül, hogy rossz valami, akkor kidobtak egy rakás pénzt az ablakon a többi fázis túl korai elindításával. De ezt most bevállalták a gyártók és azok az oltások kerültek piacra a >100-ból, amik működtek.

Erről beszéltem: ők "bevállalták" csak a rizikó nem őket fogja terhelni, hanem azokat, akik oltanak és most a hisztériakeltés miatt mindenki szemet hunyt efelett.

Pontosabban neked nem okoz gondot a halálozási ráta.

Nekem? És ha valakim belehalna? Kezdesz átmenni te is mutogatósba.

Egy tönkrement kisvállalkozást újra lehet indítani megfelelő eszközökkel, egy elhunyt embert nem.

Na ja, újra lehet indítani, főleg, ha a tulaj közben éhenhalt, vagy öngyilkos lett.

Ha olcsón hozzáférnének oltóanyaghoz, akkor miért ne oltanák be a lakosságot?

Direkt terelsz? Nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy nem működnek együtt, nem azt, hogy nem oltanak, ergo ez a lázálom a kollektív fellépésről csak ábránd. Pontosan nem ez történik, hanem az egyes érdekcsoportok nekiálltak egymással vakcinaháborút játszani.

Például egy immunrendszer-problémás betegnél sok szerencsét a kezeléshez miközben a tüdőgyulladás miatt alig jut már oxigénhez a szervezete.

Érdekes, hogy ez mindig hipp-hopp történik meg, hogy hirtelen nem kap levegőt.

Ha egy egészséges embert is alig lehet megmenteni a betegség késői szakaszában, akkor miből gondolod, hogy hipp-hopp olyan kezeléseket lehet kifejleszteni, ami jobb alternatíva lenne egy immunrendszer-problémás embernek, mint a nyájimmunitás általi passzív védelem?

Csakhogy ez a baj, hogy egészséges emberen nem nagyon jut el a betegség eddig. De mi akkor a konklúzió? Az egészségest, aki vakcina nélkül is 99%+ eséllyel kibírja a betegséget, azt oltsuk be, akinek meg baja van és nem lehet oltani, abba meg a kezelés kár, mert úgysem használ, mert úgyis egy pillanat alatt kezd el megfulladni, előjelek nélkül?

A covidos tüdőgyulladás és/vagy a mesterséges lélegeztetés majdnem felér egy amputációval, mivel olyan mértékben sérülhetnek a légzőizmok és a léghólyagocskák, hogy lehet nem is jönnek már helyre teljesen.

A betegség okoz kárt-mi vágjuk le a lábát. Alma-körte, again.

Miért gondolod azt, hogy ha extrém esetben fél évente kellene kapni egy oltást, az gondot okozna? Nincs erre utaló információ.

Miért, az ellenkezőjére van bizonyíték, hogy valaki nem murdel meg, vagy legalábbis betegszik le, hogyha párhavonta ugyanazzal újra és újra direkt beoltják?

Az immunrendszered gyakrabban is találkozhat sokkal nagyobb kihívást jelentő feladatokkal. Az oltás a könnyebb feladatok közé tartozik.

Az oltás nem csak az immunrendszert terhelheti le, nem csak abban tehet kárt. És nem is csak a bevitt vírusból, vagy egyéb immunreakciót kiváltó anyagból van.