( _Franko_ | 2021. 03. 06., szo – 17:45 )

A vírusölő közvetlenül magát a vírust öli.

Mint például?

Nem feltétlenül. Hogy melyik sejtnek mi méreg, az változó. Az anaerob baktériumoknak az oxigén az, nekünk nem.

Lehet, hogy biológusnak kellett volna menned, már rég megreformáltad volna az egész tudományt.

Ja, értem már mi a probléma, ez így tényleg félreérthető. Úgy értem, hogy simán elbújhatnak ekkora populációban ekkora csöndes fertőző rétegek, ha nincsenek tüneteik.

És hány ezer bújuk el, akikről tudjuk, hogy hol jártak? És amint van egy tünetes pozitív, már teszelik őket?

Na, ez a bullshit. Hogy tesztelnék le aznap, ha az első tünetekkel bíró ember, akit össze lehetne vele kapcsolni, az csak több nap múlva kezd tüneteket mutatni?

Aznap, amint a tüneteket mutató emberünk pozitív lesz.

Van egy ember, koronafertőzött, egy nap múlva már nem az, mert kiröhögte az immunrendszere, de összefertőzött X embert, akik további Y embert, mire egy tüneteket mutatott és letesztelték pozitívra. Utána végigmentek mindenkin, többek között emberünkön is, de nála már negatívat mutatott a teszt. Hány ilyen ember lehet?

Igen, mindenkit. Ha már negatív, akkor is pozitív lesz az antitest tesztje, tehát tudni lehet róla, hogy a kontaktjait is le kell tesztelni. Így néz ki egy korrekt kontakt kutatást, amit leírtál.

Én ilyet nem állítottam, szóval, ha valami szalmabáb volt, akkor az ez a mondat volt részedről.

Hát pedig azt bizonygatod, hogy mennyi csendes fertőző lehet, amikor Új-Zéland egyetlen új fertőzött miatt lezár egy kétmillió lakosú régiót és minden kontaktot tesztelnek.

A rám történő mutogatás mellett van esetleg valami cáfolatod is, ami bebizonyítja, hogy ha valakit félévente beoltanak valami ellen, akkor még évtizedekkel később sincsenek mellékhatásai a sorozatos oltásnak? Ez nem vitamininjekció.

Az oltásokat több mint száz éve ismerjük, ha félsz az új technológiától, amit csak 12 éve adtak be először embernek, akkor válaszd az első generációs oltást. Sorozatos influenza oltásokkal is több évtizedes tapasztalat van. Az _A_ FUD, amit ezzel kapcsolatban művelsz.

Már elmondtam. Ha beadjuk a gyógyszert, de nem pusztítjuk ki teljesen a vírust, akkor van lehetősége ellenállást kifejleszteni.

Na, pont így működnek az antivirális szerek. Jó reggelt kívánok.

Az egy dolog, hogy ekkora világjárvány nem volt belőle, viszont cserébe volt kb. kétezer éve (ha nem több). Nem. Azért, mert a polio nem változik meg úgy, ahogy a korona, gondolom nem hajlamos annyira a mutációra.

Ha nagyon fertőzőképes lenne és nagyon terjedne, akkor mutálódna. Nem az eltelt idő a mutáció faktora, hanem a fertőzések darabszáma. Abból meg már most vezet a SARS-CoV-2...