( evone | 2021. 02. 26., p – 18:12 )

itt MO-n szerinted nincs """kommunikációs"""" hiba? érdekesség, hogy azóta a fotókat eltávolították. :D:D a politikai elit továbbra is odamegy, és úgy nem tartja be a szabályokat ahogy jól esik nekik. szerinted véletlen, hogy az emberek egyre kevésbé hisznek nekik? templomban nem fertőz, a fidesz azt csinál amit akar, a képeken úgy látom, hogy maszk viselés szabályati is telibeszarja Viktor atyaúristenünk. vajon mi lehet a megfejtés? miért nem hisznek nekik az emberek? nem hiszem hogy egyetemi diplomára van szükség a megoldáshoz... talán csak nekik is be kellene tartaniuk azokat a szabályokat amikkel a népet sújtják. nyilván az emberek a hülyék.

Voltaképpen bizonyos értelemben emberkísérletnek mondható minden most bevezetett vakcina, aminek nem tudjuk a hosszú távú, nem kívánt mellékhatásait, a védettség időtartamát

 – fogalmazott Falus András Széchenyi-díjas immunológus, egyetemi tanár

de nopara, 5-10 millió forintos órával, luxusban az ország nyugati részén megértem, hogy nem bírod megérteni mi a baj, de legalább ne hirdetnéd, és ne tennél úgy mintha minden teljesen rendben lenne. vannak nálad kevésbé szerencsés emberek is. (és nem, ezzel nem azt mondtam, hogy nem érdemled meg)