( blr | 2021. 02. 21., v – 19:11 )

de egy regisztracios folyamatot mindenkepp le kell fejleszteni

De remélem, hogy az EESZT fejlesztését/karbantartását nem WPistikék csinálják.

A visszaigazolo emailt eddig mindenki megkapta, akivel beszeltem, beleertve magamat is. Jelezd a szolgaltatodnak a problemat.

Sem én, sem az asszony, sem bármelyik egyéb családtagom, barátom, ismerősöm nem kapott, aki nem regisztrált Rogánnál is.

Ezt ugy lehet hitelesiteni, hogy nem azt a szoveget nyomod, amit a nyugatifeny, ezalenyeg, 168h, 444, *.ahang.hu stb kommentszekciobol 10 sec alatt elo lehet varazsolni...

Hogy lásd, mennyire képben vagyok ezekkel, eddig azt sem tudtam, hogy ezeknél lehet kommentelni, sőt, akár hiszed, akár nem, a Nyugati fény és az Ezalényeg nem is mond különösebben semmit. (Arra viszont emlékszem, hogy nemrég itt a HUP-on azon ment az anyázás, hogy micsoda dolog, hogy a 444-en nem lehet kommentelni, szóval zavart érzek az erőben.)

barki, akinek kedve tamad szavazni, az ket potencialis brigad kozul valaszthat, es a masikak Orbanek. Az ellenzeki oldalon Fleto van csak, mint opcio, 

Ez egy nagy probléma, de ettől még nem fogok Fletóra vagy a „nagy összefogásra” szavazni. Ugyanis annál még a jelenlegi rablóbandát is jobbnak tartom.