( uid_2783 | 2020. 11. 30., h – 17:40 )

látom nem mindenkinek volt világos a gondolatmenet. szerintem is maradjon otthon a valogán a migráns, rakjon rendet (gyáva népnek nincs hazája). ha meg mégis kirándulni van kedve, annak van módja, úgy az eu-ba befelé, ahogy az oroszokhoz, ausztrálokhoz vagy usákokhoz.

illetve kéne hogy legyen módja az eu részéről, de kurvára nem a pénzeléssel kéne kezdeni. ha tőlem kérnek nyelvtudást egy munkakörhöz, esetenként szakmai végzettséget, mielőtt még felvesznek, egyáltalán egy petákot is fizetnek, bátorkodjanak a kirándulókkal szemben is ilyen követelményeket állítani -szerintem-.

azért nem írtam bele az orbán leckéztetéséről felgyülemlett gondolataimat, mert így is elég hosszúra sikerült a bejegyzés. pedig ha már két éve nagyjából 3 perc adminisztrációval kitiltották volna őket az eu területéről, pöttyet másképpen alakulna a sorsuk a sok kibaszott nagy erdélyi birtokon amiket az oda alapítványolt és támogatott pénzekből visszacsípett összegekért megvettek. lásd oda fognak menekülni ha itt a hajó süllyedni kezd, ne adj' isten polgárháborús körülmények között néhány szakadár elkezdené rajtuk a gatyát meggyújtani...

de haladjunk visszább is: a gyurcsánykormány tagjai a mai napig szabadlábon vannak. az is, amelyik azt a beszédet kiszivárogtatta.

sorolhatnánk tovább is.