( Hevi | 2020. 11. 24., k – 12:34 )

Te fizetsz a kényelemért, mert lusta vagy és nem is fogsz erőfeszítést tenni emiatt azért, hogy ezt a kényelmet elérd némi utánjárással és munkával.
 

Szívtam eleget Linuxszal a 20-as éveimben, persze akkoriban ráértem a rendszer hiányosságait workaroundolgatni. Tanulásnak elment, produktív munkára viszont alkalmatlan.

És mindjárt jól meg is indoklod, hogy a te időd drága! :D
 

Sajnos nem mindenkinek jött be a szocialista álom és nem a 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás elve mentén telnek a napjai. Én örülök(?), hogy a te időd olcsó, de nem biztos, hogy célravezető, ha magadból indulsz ki, amikor a többi ember igényeiről beszélgetsz.

Azok a rohadt kapitalisták, hát dolgozni merészelnek, hogy 1-ről a 2-re jussanak ahelyett, hogy kernelt forgatnának, vagy az épp aktuális frissítés után fixálgatnák az újra elrontott rendszerüket...!

Te nyugodtan tegyél erőfeszítést azért, hogy ezt a kényelmet elérd némi utánjárással és munkával, de ha nem gond, a reszelgetés helyett én inkább az ootb megoldást választom, hogy a maradék időben is produktív lehessek.