( kovi | 2020. 11. 23., h – 18:41 )

Béres csepp: bakker jobb lett volna pálinkát-, vagy 72-es Tátrateát kapnak :) alkohol 1. esetben nagyságrendileg stimmel, másodikban x1.5.

Nálunk a cégnél mára kértek ("cégzsebes") gyorstesztet, 4 tökegészségesnek tűnő dolgozó ki is hullott kb 30 emberből (utánanézek holnap a számoknak, 1-2-3 osztályt teszteltek). Reggel az egyik érintettel még bandáztam, majd' szétbaszta az erő. Kemény egy vírus ez basszameg, nekem másfél nap hőemelkedés és 3 napi szag/ízvesztés volt a vége szept végén, a lányom *egy* nap alatt kihordta.. bazz egy nap alatt. Hálaégnek! Az amerikai elnök 74 évesen papírról tudta meg a rettegnivalót, máskülönben ment volna golfozni.. pár napnyi gyógyszer után vígan integetett mindenkinek és hazament. Kollégám 70 éves felesége köszöni jól van fertőzés után, pár kolléga meg már bizonyítottan átesett rajta.

Okés okés, apám sajnos elment, ahogyan korábban írtam..  de akármely fizikai keménységét annyi probléma ellensúlyozta, hogy lehet így volt a legjobb.

Rettegjen hát' mindenki, kérném a vírusrettegőket fáradjanak a mikrofonhoz: (várom a kommenteket, köszi - időnként majd visszanézek).