( uid_21365 | 2020. 10. 19., h – 20:44 )

Ebben teljesen egyetértek veled! Elhiheted nekem te is, minden „igaz szívű carnivore”, minden „gáncs nélküli nemes lovagja a ragadozó-diétának” szintén így gondolja!

Szerintünk az úgynevezett szakácsművészet 99 százalékban nem más, mint annak tudománya, hogy a nem embernek való, ehetetlen és ártalmas vackokat miként lehet elfogadható ízűvé hamisítani, hogy becsapjuk vele a természetes ízlelésünket...

Én amúgy még olyan messzire is elmegyek, hogy önként elismerem: bármennyire is helytelennek tartom a vegánságot, bármennyit is gúnyolódjak rajta, de az az igazság hogy mindezek ellenére mély meggyőződésem, a hagyományosnak, „szokásosnak” tekintett nyugati táplálkozás annyira rossz és megbetegítő, hogy annál tényleg jobb még a vegánság is...

Az más kérdés, a carnivore szerintem annál is sokkal jobb.

De azért mégse tudom megállni hogy ne nyelvészkedjek: milyen érdekes hogy a "vegán" és a "vegetál" szó ennyire hasonlít egymáshoz! Nyilván őseink észrevették, hogy csupán növényeken megélni bár lehet, de az az élet olyan is, nem az „igazi” élet, csak vegetálás, hehehe...