( TCH | 2020. 09. 29., k – 15:47 )

> Azok csak alternatívák, nem világmegváltó alternatívák.

Akkor #define "világmegváltó alternatíva". Mert az, hogy valaki csinál egy alternatívát, az miért világmegváltás UNIX-on és miért nem az windowson?

> Megfelelőbb kifejezés a "szükségtelen".

Reszelni a windowst? Tekintve, hogy reménytelen, tulajdonképpen szükségtelen is... (Egyébként meg faszt szükségtelen, állandóan igényel valami csesztetést a windows, mindig van valami baja, ha nincs akkor csinál magának.)

> Azt hittem azt kérdezted, milyen szoftvereket használnak ők, mik a jó cuccok.

Csak rámutattam, hogy a UNIX-oknak és a fejlesztőiknek minden szart a nyakába varrsz, míg a windowsnál meg nem, ott minden fasza. Ld. még "világmegváltás", meg "azt szükségtelen reszelni".

> A munkájukat sosem fitymáltam le, csak a hangoskodóik és a valóság közti ellentmondásokat firtattam.

A valóság az, hogy a dolgok elsöprő többségére van windowson kívüli megoldás, te meg ennek az ellenkezőjét állítottad, azaz éppen a valóságot tagadtad.

> Jah, csak a beszopáshoz abba kellett volna hagyni a faszverést. A Google csapatának sikerült visszafogni a faszverést, meg is lett az eredménye. Felesleges volt újra leírnod, amit már leírtam.

A gúgelnél és a mikiszoftnál nagyobb faszverőket keresve sem lehet találni. Nem volt felesleges, mert ebből is kiviláglott, hogy mekkora kettős mércével mérsz.