( Raynes | 2020. 09. 26., szo – 17:34 )

Igen, write only. De kösz, hogy megnézted, ezek szerint tévedtem. Bár szerintem teljesen érthető, hogy ilyen jelszavazott, bénán tálalt szutykokra beriasztott a detektorom, és feleslegesen nem akartam x gigát letölteni, meg felhívtam más figyelmét is, hogy ilyeneket ész nélkül ne töltsön, ne osszon meg, hacsak nincs ellenőrizve a valódisága, vagy nem hajlandó saját maga ellenőrizni, ez valahol közös felelősség, és információtudatosság is egyben. Remélem érthető, nekem ez egyáltalán nem sexag. Nem vontam itt kétségbe senki hozzáértését, meg nem személyeskedni akartam, vagy titeket hergelni, egyszerűen a tálalás alapján annyira hiteltelennek tűnt, hogy feleslegesnek láttam volna akár 1 megát is letölteni belőle, nem hogy ennyi gigát, és tátott szájjal belefutni ebbe a twitteren nyomatjuk a rar jelszavas kamukat, csak olyan emberek megosztásai alapján, akik zsigerből nyomták rá a megosztást. Nyilván addig nem ugrok rá, amíg valaki nem ír róla valami konkrétat, olyan, aki ellenőrizte is. Inkább tűnjek így hülyének, hogy tévedtem, mint hogy lúzer mód beizgulva a hülyeségen lehúzzam, és utána essek arcra, hogy jól beszopattak. A zdnetes meg twitteres „szakértő”-kre nem adtam első körben, mert azoknak semmi hitele, hiszen pont ők vesznek részt az egész terjesztésében. De így, hogy ellenőriztétek, oké. Lehet akkor én is ránézek, pusztán kíváncsiságból, találok-e érdekeset a kódban.

A driver kód cert részt olvastam, de tudomásom szerint driveres rész korábban is szivárgott ki, talán májusban. Bár az még mindig nem valami bizalomgerjesztő, hogy lehetségesnek tartod, hogy tévedsz, ha most tényleg ezek a dolgok vannak benne, akkor mi lenne a tévedés?

Láttam már pár ilyen „szivárgást”, eddig mindegyik vagy teljesen kamu volt, vagy ugyan valós anyag volt, csak olyan apró részlet szivárgott ki, kisebb kódrészt, amit az ember max. a hajára kenhetett, de ment rajta a hiszti, hogy milyen durván kiszivárgott, most majd jól megtörik az egészet, amiből persze nem lett semmi. Ehhez még hozzájön, hogy az ilyen windows intézős png-s, alcohol 12946534% mdf lemezképet jelszavas winrar-ba csomagolós jóemberek megbízhatóságát és komolyságát már a torrent scene-ről jól lehet ismerni, ez, meg a Word-be jpegként beszúrt szkennelt doksik nálam már olyan intő jel, mint a nigériai herceg e-mailjei.