( igor | 2020. 09. 17., cs – 09:30 )

Legjobban ugy lehet aladni valamit ha zsigeri osztonokre alapozod a vasarlasi ingert, jelenleg halalfelelem. Ez gusztustalan.

Masik oldalrol viszont le a kalabbal, hogy medical device-kent hoztak be a legelejen a watch-ba a funkciót - azt hiszem Class B de lusta vagyok utananezni - es fel eva alatt letoltak az FDA-t engedelyeztetest ami nem healthcare cegtol szep teljesitmeny. Ez ugyanis egy hegynyi dokumentacioval es szabalyozassal jar. Gondolom felvettek egy zsak embert aki ert hozza.

Manapsag nagy egetrengeto fejleszteseket nem lehet bejelenteni, mert szerintem kiadta minden gyarto magabol a tole telheto innovacio/kreativitas nagyreszet.
Engem inkabb az zavar, hogy meg sem probaljak.

A sok szivarvanyra:
Engem is zavar.
Maganugy, hogy kit szeret, mit eszik, hova megy nyaralni stb, nem teszek kulonbseget az info kozott. Azert zavar, mert jelen celkozonseg joresze az ertelmiseghez tartozik es itt nem jelentos a homofobia merteke. Nem minket kell meggyozni a toleranciarol, ellenben igy tulzasba viszik es valahol ellentetes hatast is el tud erni. Miert nem lehet ugy mint az okori tarsadalmakban? Senkint nem erdekelt, elfogadott volt, nem kellett hozza kampanyolni.