( BehringerZoltan | 2020. 08. 05., sze - 22:42 )

Nem kéne pár kudos -ért eladnod a lelked! ;-D Miután éveken keresztül gyűjtötték az adatokat az ingyenes felhasználóktól és felépítették a rendszerüket, jött a nagy csiribú-csiribé és az adatok megjelenítését megvonták a felhasználóktól és pénzért akarják eladni nekik. De nem ám, h akkor ettől a dátumtól gyűjtött adatok körére, hanem visszamenőleg  azon adatok körére is vonatkozóan, amit abban a hiszemben bocsájtottak a felhasználok a cég rendelkezésére, hogy azokhoz szabadon hozzáférhetnek.  Én úgy gondolom, hogy eddgi a felhasználók az adataikkal fizettek a rendszer használatáért. Ezt a megállapodást a cég felrúgta, most pénzt akar. Oké legyen így, de csak az új feltételek mellett begyűjtött adatok körére vonatkoztatva kérhet pénzt. 
Szintén remekül átgondolt megoldás volt, amikor a kigyomlálták a HR szenzor kommunikációt a mobil appból. Indok: nem tudták megoldani, h minden HR szenzorral működjön, így az se használja akinek működött. Bravó! 
Arra meg már nagyon kevesen emlékeznek amikor beperelték ill perrel fenyegették a Live Segmentes fejlesztő srácot. Aki így kénytelen volt abbahagyni a projektet, majd ők szépen ellopták az ötletét. Régi story. 

Szóval menjen csak csődbe, megérdemelné!