( Raynes | 2020. 07. 12., v – 16:00 )

Szerkesztve: 2020. 07. 12., v – 23:18

Ez az eredetileg is debil bölcsész ötlet kezd már egyre kínosabb lenni. Lassan már az angol nyelvből is kitiltják a black, slave, stb. kifejezéseket, aztán használnak helyette körbeírást. Tényleg az az eset már, hogy exem-f4×0m megáll. Polkorrektkedőknek ajánlanék egy értelmező szótárt, amiben megnézhetik, hogy egy szónak van több jelentése is, így a black nem minden esetben jelent négert.

Tényleg, nehogy már ilyen teljesen semleges szavak tabuk legyenek, a black még bőrszínre mondva is teljesen elfogadott polkorrekt kifejezés. Mert hát milyen színű? Mert az tuti nem afroamerikai, mert ott sem eleve mindenki Afrikából származik (jamaikain keresztül a brazilon át mindenki van ott is), meg nem az USÁ-ban született, meg azért n-word-nek, és homie-nek sem lehet hívni, de a colored people meg baromság, mert nincsenek összefestékezve. Akkor legyenek 32 bites RGBA rendszerben #00000000-nak nevezve, persze csak addig, amíg valami szabad bölcsész be nem tiltja ezt is.

Nem majd a fekete zászlót is bevesszük, ha valakit gyászolnak, hogy afrókák ne érezzék rasszistának a színeket, meg temetésen is mindenki viseljen hupililát meg rikítórózsaszínt, fényvisszaverőben. Meg itt a HUP-on is le kéne cserélni a foreground colort feketéről citromsárgára, nehogy valaki szélsőjobbosnak tekintse az oldalt.