( carlcolt | 2020. 06. 20., szo – 15:47 )

"Hozzak csak magyarországi példákat a csalásokról és visszaélésekről?"

Igen, hozzal.

"Probald mar vegiggondolni a folyamatot..."

Vegiggondoltam, es sehogy nem jott ki, hogy hogy lehet ezt tenyleg anonim modon megoldani. Mindegyik vegiggondolasi kiserletemben serulhetett vagy az anonimitas, vagy a duplikalt/nem letezo szemely szavazasa mindossze egyetlen szervezo human szereplo csalasi szandeka eseten.

Egyedul a "hibrid" megoldasom kerulte ki mindketto problemat, mikozben megtartotta a te megoldasod elonyeit (hash alapjan mar publikus ki mire szavazott, de a hash human keveresi modszerekkel anonimizalt). Ott is ahelyett, hogy elismerted volna, hogy az en meg a te megoldasod elonyeit is sikerult elmeleti sikon megvalositanom, belekotottel a hirtelen becslesbol valasztott szamaim pontossagaba, hogy "miert pont az az optimum". Tolem ilyen pontossagot varsz es gondolatolvasast, toled meg fogadjuk el ervnek, hogy "ertsd mar meg, hogy anonim, mert a ket adatbazisnak nincs koze egymashoz"?

Nem vitatkozom veled tovabb. Kiirtam egy szavazast. Remelem Trey kiteszi es a tobbiek elmagyarazzak neked, hogy mi a baj az otleteddel es jobban kihuzzak beloled az implementacios reszleteket, hogy konkretumomat is tudjanak tamadni. Ezt a topikot mar sokan nem nezik, de majd ott lejatszod velunk a "demokracia reformotleteidet".