( bolond | 2020. 05. 30., szo - 14:20 )

Idézd be, hogy hol "adtam elő" ilyet, hogy "meg lett lopva, károsítva"

"Még csak az sem érdekli, hogy a koncepciót felhasználta az ms; szó szerint leírta, hogy neki ez végül is igazolás." -> Az MS ellopta a gondolatai által létrehozott terméket.

"elment a mítingjeikre (sokezer km), ahol kifaggatták töviről-hegyire, hogy mit és miért, amire ő legjobb tudása szerint válaszolt, aztán meg ígéretekkel kábították...de végül aztán az ms-től még annyi sem tellett, hogy legalább egy kösz havert odaböfögjenek a projekt köszönetnyilvánításába" -> Lelkileg-szellemileg megkárosítva érzi magát, mert az MS ellopta a szellemi termékét, de semmiféle fizetséget vagy gesztust nem kapott cserébe.

"Sőt, még arra sem tellett, hogy rendesen átnevezzék, azt is csak félig sikerült." -> Az MS ellopta a szellemi termékét, de még a szellemi terméke nevét is félig.

Elmagyaráztam, mit írtál. Már csak az nem tiszta, hogy ha nem ezt akartad írni, mi értelme lett volna leírni azt, amit akartál volna? Mert amit írtál, annak van értelme, még ha most tagadod is, hogy írtad. Szóval nem értem, na.