( Ritter | 2020. 05. 29., p – 17:20 )

Már meging fogalmatlan butaságokat írsz zsigerből. Egy hirdetési újságban (amíg volt ilyen) minden tartalmat a hirdetők állítanak elő. Youtube is túlnyomórészt felhasználói tartalmat közvetít szemben például a Netflixszel vagy Hulu-val. Mégis előfizetéssel próbálkozik a Google, és bevallottan a saját tartalmat előállító Netflix és Hulu konkurense kíván lenni. Ha mostanra elborult agyaddal képes vagy még visszakövetni a szálat nézd már meg mire reagáltál!

Trump elnök ugyanúgy publikálhatott volna webes Wordben is. Technikailag ugyanúgy lehetséges mint Twitteren. Nem célszerű de ez már nem technológiai kategória. 

Éppen az internet világa mosta el a határvonalat. Számtalan portál van amely vegyesen publikál saját és felhasználói tartalmat, illetve kizárólag az utóbbit. A hozzászólás pont azért volt találó mert a Wordben írt tartalomhoz pontosan annyi köze van a Microsoftnak mint a Twitternek. Erre jöttél a szalmabábozásoddal, amiben a továbbiakban már nem látom értelmét a részvételemnek. 

Természetesen nem lep meg, hogy sommás személyeskedő vádaskodásodat semmilyen forrással nem tudtad alátámasztani. Auth Gábor as usual.