( azbest | 2020. 05. 29., p – 16:44 )

Az erőszakkal fenyegezőtő Trumpos és fehérházi twittet már valóban elrejtették. De külön kattintással még az is megtekinthető.
https://www.engadget.com/twitter-trump-glorifying-violence-075335643.html

Ugyanis az erőszak dicsőítése súlyosan megsérti a felhaszánálási feltételeket. Hiába hiszik sokan azt, hogy más portáján lehet habzó szájjal hazudozni és baromságokat terjeszteni, erőszakkal fenyegetőzni. Ezt nem védi a szólásszabadság. Nem közszolgáltatásról van szó és nem sért törvényt a moderáció. Nagyon is elnézően bántak vele eddig a politikai pozíciója miatt. 

Ha az elnök bemenne valaki portájára és fenyegetné, akkor le is lőhetné a tulajdonos a barmot ott helyben.  Hiába ordibálná, hogy neki joga van baromságokat beszélnie. De nem más portáján, a tulajdonost fenyegetve. De más portájáról harmadik felet erőszakkal fenyegetni sem a szólásszabadság része.

Az elnök szavainak minősítése pont hogy szólásszabadság. Az, hogy az elnök egy fasz, nem a twitter hibája. Életveszélyes idióta dolgokat írogat és háborúkat uszít twitteren. Ki kellett volna tiltani régen. A szólásszabadságról sokan azt képzelik, hogy azt jeleni, bárki bármikor bárkinek bármit mondhat vagy állíthat. Nos, ez nem így van. A házirend megsértéséért bárhonna kidobhatják a parasztot, amelyik nem tud viselkedni.